19-10-2011, 08:26
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO
|
|
Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Γιώργη... δεν έχω προσωπικά με κανέναν ΔΥ... όπως έχω αναφέρει έχω και συγγενείς αλλά και καλούς φίλους ΔΥ...
Το να παινεύονται ότι τα ξύνουν και πληρώνονται μου την έδινε χρόνια... αλλά έκανα πως δεν τα άκουγα γιατί πυραύλιαζα... τότε όμως δεν μου έπαιρναν τα χρήματα από το μισθό μου για να τους τα δώσουν, οπότε έκανα τα στραβά ματια... και κοίταζα να αποφεύγω την όποια συναλλαγή με το Δημόσιο όπως ο Διαολος το λιβάνι. Τώρα που με αφαιμάζουν όμως ΔΕΝ μπορώ πλέον να κάνω τα στραβά μάτια... sorry κιόλας εε..?? Κατανοείς τη διαφορά...???
Για το αν θα φύγω ή όχι κατ' αρχήν θα το αποφασίσω εγώ και κανένας άλλος... ένα το κρατούμενο... Δήλαδη τι μου προτείνεις ρε Γιώργο??? Να παραδώσω τη χώρα μου σε Αλβανούς, Πολωνους, Πακιστανούς, Ινδούς... (δεν το λέω ρατσιστικά) κ.ο.κ.??? Εεε όχι λοιπόν δε θα τους την παραδώσω όσο αντεχω...αν πιάσω πάτο εννοείται ότι έφυγα για Ελβετια ή Γαλλία που ήδη έχω πρόταση και που γνωρίζω και τη γλώσσα...
Είδες τι είπες...?? Το Δημόσιο έτσι είναι και δεν αλλάζει...!! Το πιστεύω καλέ μου φίλε... αυτό είναι το χτικιό που με πυραυλιάζει περισσότερο απ' όλα.... ότι με αφαιμάζουν χωρίς να πρόκειται να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.... κοινώς... χαμένα λεφτά... χωρίς αντίκρυσμα...
|
Εχεις δίκιο Κώστα .Αν αποφάσισες να μείνεις σε αυτή τη χώρα μείνε και πάλεψε.Αλλά είναι δύσκολο να βγάλεις τη νοοτροπία από τον ΔΥ.Θα πάρει πολλά χρόνια και δεν θα προλάβεις να το δεις.Αν δεν αλλάξει ο τρόπος διοίκησης οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.Οπως είπε και παραπάνω ο megalopsyxos μόνο με manager που θα έχουν εν λευκώ τη διοίκηση θα αλλάξει το δημόσιο.Αλλά ποιος τολμάει να τους βάλει?
Επίσης ένας άλλος τρόπος είναι και η μείωση μισθών ώστε κανένας να μην θέλει να διοριστεί στο δημόσιο.Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να μειωθεί η γραφειοκρατία γιατί αυτή ταλαιπωρεί τον πολίτη στο γκισέ και όχι αυτός που είναι από πίσω
|