View Single Post
Παλιό 19-10-2011, 12:57
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geolag Εμφάνιση μηνυμάτων
Φυσικά και δεν θα το κάνω γιατί εκεί που δουλεύω αν το κάνω την επόμενη ώρα θα είμαι πίσω από τα σίδερα και γιατί θα πάρω εκατοντάδες κόσμου στο λαιμό μου.Δεν είναι του χαρακτήρα μου εξάλλου.Απλώς το έγραψα για να ΄φωνάξω΄' ότι κακολογώντας τον ΔΥ δεν πετυχαίνει κανείς τίποτα γιατί αυτοί που διοικούν συντηρούν την άσχημη αυτή κατάσταση.Δηλ. στο παράδειγμα που ανέφερες κάποιος που προίσταται του γείτονα σου δεν κάνει καλά τη δουλειά του.Και αυτόν τον προιστάμενο κάποιος τον έβαλε΄και αυτόν κάποιος άλλος και καταλήγουμε πάλι στους πολιτικούς και τους κυβερνώντες .Αρα τα βέλη πρέπει να στραφούν προς τα εκεί και όχι πρός όλους μας.Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.Ας το κόψουμε μήπως και ξεβρωμίσουμε κάποτε.
Ωραία τα λες. Πάλι ένα πράγμα με χαλάει. Μου ζητάς να κάνω πράγματα που ως ΔΥ έπρεπε ΠΡΩΤΟΣ να κάνεις εσύ.
Ξεκαθαρίσατε ποτέ τους κακούς συνάδελφους;
Φροντίσατε οι κακές διοικήσεις να μαθευτούν στις δικές τους διοικήσεις; (έχει αυτό το "καλό" το Δ... πολλές κλίμακες στις καρέκλες)...
Όμως και εδώ ζητάς εμένα του μη-ΔΥ τη... βοήθεια... με δικά μου ρίσκα. Γιατί;

Το ξανάπα και πιο πάνω. Αντί να τα παίρνετε με τον κόσμο που σας έχει βάλει στη λούμπα των "κακών ΔΥ", έπρεπε να τα έχετε πάρει με αυτούς που ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ αυτή την κατάσταση (εντός). Γιατί ΥΠΑΡΧΕΙ καπνός φυσικά, ΥΠΑΡΧΕΙ και φωτιά. Αντί να τη σβήσεις εσύ που είσαι μέσα, σε ενοχλεί που φωνάζουν οι γείτονες (αλλά φυσικά τους θες να στη σβήσουν).

Όταν ο γεράκος έχει γίνει μαραθωνοδρόμος για να πάρει 15 υπογραφές για ένα θέμα του και το θέμα κολλάει στην 16η από τον τάδε τμηματάρχη (που δεν τον ξέρει καν), τον ίδιο τμηματάρχη που θα έχει προχωρήσει ταχέως τα θέματα του τάδε "διαπλεκόμενου", τότε τι περιμένεις να πει αυτός ο γεράκος; "Αχ τι καλή που ήταν η τέταρτη κοπέλα στο τέταρτο γκισέ"; Ή περιμένεις να... το λύσει μόνος του;
Reply With Quote