18-07-2009, 11:46
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
|
|
Απάντηση: Εξτρεμιστικές δηλώσεις ρατσισμού ή σωστές αποφάσεις από ένα οργανωμένο κράτ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY
Φίλε Yiannis μιας και έθιξες θέμα μαυροπουκαμισάδων με προκαλείς να απαντήσω.
Κάποιοι Κρητικοί είναι αλήθεια ότι ειδικότερα τελευταίως δημιουργούν πρόβλημα και αμαυρώνουν και τη τοπική κοινωνία. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που άνοιξα εγώ ο ίδιος και σχετικό thread επ'αυτού.
Οι μαυροπουκαμισάδες όμως έχουν μια ιστορία που προφανώς την αγνοείς.
Είναι οι λεβέντες της Κρήτης, αυτοί που πολέμησαν και τιμήθηκαν όσο κανείς άλλος από τη Διεθνή κοινωνία στο 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.
Είναι αυτοί που χρησιμοποιήσαι Μέγας εθνάρχης (Κρητικός και αυτός και ... μαυροπουκαμισάς!) ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1912 και απευλευθέρωσε την υπόλοιπη Ελλάδα (όπου έως το 1864 έφτανε μέχρι τη Λαμία!!) και σήμερα ομιλούμε την Ελληνική και ουχί την Σλαβική, Βουλγαρική ή Τουρκική!
Όταν λοιπόν μιλούμε για τους "μαυροπουκαμισάδες" και τολμούμε μάλιστα, να τους συγκρίνουμε με το μεταναστευτικό πρόβλημα που και υπαρκτότατο είναι και τεράστιο είναι ! - είναι σαν να φτύνουμε τα ήθη!
Άμε μια βόλτα στη Κουμουνδούρου με το παιδάκι σου και αν καταφέρεις και περάσεις σώος έλα και πες μου!!!
Φίλε μου το μεταναστευτικό είναι από τα βασικότερα προβλήματα που έχουμε εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, και διαρκώς διογκώνεται.
Το να προσπαθούμε να υποβαθμίσουμε το μέγα αυτό θέμα, εγώ προσωπικά το ονομάζω απλά: Στρουθοκαμηλισμό!
Τα άλλα για εθνικιστές, καρατζαφέρηδες, Αυστραλούς, Ινδούς και Αφρικάνους πρωθυπουργούς, με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Το αν ο Kevin Rudd τάπε ή δε τάπε δεν με αφορά. Με αφορά όμως και με ενδιαφέρει ότι το καθολικό σύνολο της κοινωνίας στην Αυστραλία, τα λέει και τα υποφέρει ... καθημερινά!!!
.../.
|
|