Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos
Με το κορεό τα έβαλαν οι Γερμανοί, οι οποίοι έκαναν επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA. Για ποιο λόγο έκαναν κάτι τέτοιο οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ και ποιος είναι ο πλέον ο κίνδυνος που υπάρχει.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος", παράγοντες της πρωταθλήτριας Γερμανίας προέβησαν σε επίσημη διαμαρτυρία στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το κορεό που εμφάνισαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού (στο πέταλο της Θύρας 7) κατά την έναρξη του αγώνα, και έτσι ο παρατηρητής Ρενέ Εμπερλε συμπεριέλαβε τα παράπονα αυτά στην έκθεσή του.

Οι Βεστφαλοί ισχυρίστηκαν ότι το συγκεκριμένο πανό (απεικόνιζε έναν ιππότη με ερυθρόλευκη σημαία να καρφώνει το δόρυ του στο γερμανικό έδαφος) αποτελεί προσβολή και έλλειψη σεβασμού προς τη χώρα τους, και δεν αποκλείεται μετά από την διαμαρτυρία της Ντόρτμουντ να κληθεί ο επίσημος Ολυμπιακός σε απολογία και να του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο.
Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο είναι πως η UEFA έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τη διοργάνωση του αγώνα από όλες τις πλευρές.
Και πως θα μπορούσε διαφορετικά από την στιγμή που δεν άναψε ούτε ένα καπνογόνο, δεν έκανε την εμφάνισή του κανένα ενοχλητικό λέιζερ, ενώ παρά την παρουσία στο γήπεδο πάνω από 1000 κιτρινόμαυρων οπαδών η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική.
ανεξαρτητα με το ποια ομαδα υποστηριζει καποιος σκεφτειτε με ποση επαρση και σωβινισμο αντιμετωπιζουν τα παντα οι γερμαναραδες...
|
Τα τσούλια οι ####γερμανοί ζητάνε και τα ρέστα.Οταν βγάζανε στα ####περιοδικα τους την Αφροδίτη με το ####δαχτυλο και την Ακρόπολη να βουλιάζει,όταν καταστρέφανε τη Χώρα και τον κόσμο όλο με τις βαρβαρότητες που έκανε ο εκλεγμένος απο τους ίδιους Χιτλερ και όταν μας παιρναν κωψοχρονια τον ΟΤΕ ήταν καλα ε;
Όχι ρε φασιστικά γουρουνια εμείς δεν μασάμε και όπου σας βρίσκουμε θα σας γλενταμε.
Έτσι γ.....ε αυτοί που σας χρωστάνε-Βάλτε όλο το δάνειο στον κ..ο!!!