View Single Post
Παλιό 24-10-2011, 04:10
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θα γίνει με τα δάνειά μας;

Επειδή εγώ έχω δάνειο (τι να γίνει, που μου χάλασε ο σεισμός το άρτι ανακαινισθέν σπίτι μου και ο πατέρας μου δεν είχε άλλο να μου δώσει!?!?!)... και επειδή δεν έχω τοοοοοσες οικονομικές γνώσεις για να καταλάβω τα παραπάνω βαθυστόχαστα, αν θέλετε τα ξεδιαλύνετε, αλλιώς βάλτε το θέμα στα... ανέκδοτα, για να μην πω αλλού και γίνω καυστικότερος.

Και για να ξεκαθαρίζουμε λίγο. Οι οφειλέτες δανείων ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ να πτωχεύσει η χώρα, γιατί πολύ απλά καταλάβαιναν ότι δεν τους συμφέρει... όσοι καταλάβαιναν, γιατί οι ηλίθιοι ακόμη δεν εξέλειπαν της ανθρωπότητας!!
ΑΝ λοιπόν χρεωκοπήσουμε και αλλάξουμε νόμισμα, τότε ναι, θα υπάρξει θέμα και με τα δάνεια και με πολλά άλλα. Αν όχι, τότε τι θα πρέπει να διαπραγματευτείς με την όποια τράπεζα;;;;; Εκτός και εννοείται πως δεν θα έχουμε επαρκείς μισθούς ή συντάξεις για να εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις που, ειρήσθω εν παρόδω, εν γνώσει μας αναλάβαμε!!! Ήδη έχουμε σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου που απάλλαξε μια δανειολήπτρια στην Λάρισα ή Λαμία ή κάπου εκεί τέλος πάντων...
Αφήνω το... σεντόνιασμα στους "ειδικούς"...

ΥΓ. Εγώ πάντως ποτέ δεν πίστεψα πως θα βγούμε από την Ε.Ε. εκτός και διαλυθεί η ίδια η Ένωση!!!
Reply With Quote