View Single Post
Παλιό 24-10-2011, 16:07
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ!

TEOSS άσε τις εξυπνάδες! Το ξέρεις κι εσύ πολύ καλά τι συμβαίνει. Αν το κάνεις μόνο για το τζέρτζελο πες το να το ξέρουμε.

Και για να τελειώνουμε, ασφαλίτες υπάρχουν ανάμεσα στους "αναρχομπαχαλάκηδες". Και φυσικά συμμετέχουν στα επεισόδια διότι αν δεν το κάνουν θα τους πάρουν μυρωδιά και θα τους πετσοκόψουν. Εχω μιά ερώτηση κι αν μπορείς απάντησέ την. Θα μπορούσαν άραγε να αποτρέψουν εκ των έσω τα επεισόδια; Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν τα υποκινούν;

Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν ΜΑΤατζήδες οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε επεισόδια ( όχι εν υπηρεσία ούτε προβοκατόρικα, αλλά όντως αγανακτισμένοι ) και μετά δεν πλακώνονται με τους συναδέρφους τους λόγω αυτών;

Αντί να ζητάς να δικαιολογήσουμε ή εξηγήσουμε κάποιοι αυτά που ίσως έχουμε δει, ακούσει ή απλά υποθέτουμε, δώσε εσύ τα στοιχεία που τα γνωρίζεις καλύτερα.

Και για να σου φύγει το γινάτι, έχω αρκετούς φίλους και γνωστούς αστυνομικούς που και γνωρίζουν τις απόψεις μου και κανείς δε με διέψευσε. Κι όταν έχω λάθος μου το λένε και το δέχομαι.

Δεν το παίζει κανείς όμως ξυπνοπούλι και με ύφος.
Reply With Quote