View Single Post
Παλιό 24-10-2011, 17:10
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: S.O.S. ......Ερχετε τριημερο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από man gs Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα φωτα σας. Εχθες το απογευμα κατεβαινω στην μηχανη, απενεργοποιω τον συναγερμο, βαζω το κλειδι, αναβουν ολες οι ενδειξεις κανονικα, παταω την μιζα, γυρναει ΑΛΛΑ ουτε τσαφ ουτε τσουφ. Το αναβω το σβηνω 2-3 φορες τιποτα. Μπαταρια δεν ειναι σιγουρα γιατι δεν πεφτει καθολου η ταση και ειναι ενος χρονου. Σημερα που τα ειπα με ενα ηλεκτρολογο ειπε οτι μπορει να ειναι απο καποιο προγραμμα του εγκεφαλου η το immobilaiser. Ειναι μοντελο 08, μηπως συνεβη σε καποιον η υποψιαζετε καποιος το γιατι? Η μηχανη θα παει στον μαστορα αυριο το πρωι με την bmw mobile, ευτυχως θα ειμαι στην δουλεια και δεν θα το δω φορτωμενοΕρχετε και τριημερο
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από 3ple black Εμφάνιση μηνυμάτων
Χωρις να γνωριζω τυχον ιδιαιτεροτητες που μπορει να εχει το gs προσωπικα δεν μου κανει για μπαταρια και εξηγω:

Αν ηταν μπαταρια δεν θα γυριζε η μιζα ή θα γυριζε πιο αργα απ'οτι συνηθος.

Μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι το ιμομπιλαιζερ δοκιμαζοντας να την βαλεις μπροστα με το δευτερο κλειδι...αν παρει εχεις θεμα με το κλειδι σου.

Αυτα απο την εμπειρια μου ως μηχανικος αυτοκινητων αρα μπορει να μην ισχυουν στην περιπτωση σου

Μου φαίνεται πως ξεκουτιαίνω!!!!!
Φυσικά και έχεις δίκιο... έχω μια ####σύνδεση αργή εδώ και ανοίγω ένα κάρο θέματα τα αφήνω να φορτώσουν και όταν έχω ελεύθερο χρόνο τα κοιτάζω... έτσι μπέρδεψα τα ..... μου!!!
Είναι πολύ πιθανόν να είναι πηνία. Μου τα άλλαξαν στην εγγύηση (ευτυχώς) με την μπαταρία. Αλλιώς μπορεί μπουζί... Αν ήταν κάποιος διακόπτης δεν θα γύρναγε καθόλου η μίζα.
Reply With Quote