25-10-2011, 01:00
|
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
|
|
ΤΥΝΗΣΙΑ 2011 "Desert Foxes"
Ήγηκεν η ώρα λοιπόν για την καθιερωμένη ετήσια "ανδρική" εκδρομή της παρέας μου. Επιτέλους την Πέμπτη 27/10/11 (πρώτα Ο Θεός), και αν είναι όλα οκ με τα καράβια, αναχωρούμε για Ιταλία, και το Σάββατο 29/10, από Παλέρμο για Τύνιδα. Ένα βράδυ εκεί και βουρ για την έρημο Σαχάρα, τις οάσεις Ντουζ, Τοζέρ κλπ, χωμάτινα παιχνίδια στη Rommel piste, και ελεύθερο κάμπινγκ στο πουθενά ανάμεσα στους αμμόλοφους. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, να γυρίσουμε όλοι χαρούμενοι, και να βρούμε την Ελλάδα στη θέση της... Και εννοείται θα ακολουθήσει και το ανάλογο οδοιπορικό, αφού όπως διαπίστωσα σας άρεσε πολύ το καλοκαιρινό μου οδοιπορικό στη Καππαδοκία.
Η παρέα θα είναι, εγώ με GS 1200 adve, ο Μάνος με varadero 1000, ο Νότης με GS 1200, ο Δημήτρης με varadero 1000, και ο Κυριάκος με GS 1200 adve.
3 GS και 2 varadero δηλαδή. Αυτές είναι φιλίες ότι και να λένε μερικοί-μερικοί... 
Αυτά λοιπόν προς το παρόν. Περισσότερα για το θέμα και τις περιπέτειες της ομάδας μας, (desert foxes), όταν με το καλό γυρίσουμε σε κανένα 10ήμερο. 
Last edited by LakisGS; 25-10-2011 at 01:28.
|