25-10-2011, 01:39
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Τι θα γίνει με τα δάνειά μας;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis

Άλλο αγάπη, Χρήστο μου κι άλλο σεξ!!!!
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ και δεν γουστάρω. 
Όταν θελήσω εγώ να μου κάνουν σεχ, άσε που δεν το βλέπω έτσι, θα τους ειδοποιήσω. Έως τότε, θα περιμένουν.
Αλήθεια, με την υπογραφή σου, ποιοί θέλεις να φύγουν;;; τα λαμόγια;;;
Οι πολιτικοί Γιάννη μου, οι πολιτικοί.
πριν λίγο διάβαζα για την νοθεία καυσίμων από τους φρουρούς της πατρίδας και τόσα άλλα... πονηρούλη θες να μείνουμε μόνοι ή μήπως, ακόμη χειρότερα, θέλεις να με φάει η μοναξιά?!??!!?!?
Δεν διαβάζεις καλά. Ή δεν θες να διαβάσεις καλά. Όπως και με το ποιούς εννοώ στο σύνθημά μου...
Πήγε ο στρατιωτικός και νόθευσε το πετρέλαιο, που χρησιμοποιεί ο φαντάρος στο REO ή στο σκάφος του Λιμενικού? Για ποιό λόγο? Με τί όφελος?
Το πετρελαιάκι έφευγε Γιάννη μου, εσύ που δεν ξέρεις και από ναυτιλιακά θέματα, από τα ΔΙΥΛΙΣΤΉΡΙΑ νοθευμένο.
Ο στρατιωτικός φταίει? Ή ο ιδιοκτήτης των ΔΙΫΛΙΣΤΗΡΙΩN? Ποιός είναι...???Μήπως είναι Το κράτος, Μήπως είναι ο Λάτσης? Μήπως είναι οι κάμποι μας...? Μήπως τα ψηλά βουνά...?
Ο καημένος ο Σπύρος, είναι τόσο παγιδευμένος, όση ήταν και η έκθεσή του στις απατεωνιές. Αυτός και τα αφεντικά του. Οι πολιτικοί.
Το σύνθημά μου λοιπόν, όχι μόνο ισχύει, αλλά όσο πάει και γίνεται και πλέον επίκαιρο.
.............................................................πατριώτες;;;; Αλλά ξέχασα "θα επαναδιαπραγματευτούν"!!!!!! 
|
Το έχω ξαναπεί: Θα έπρεπε να έχουν σκάψει τον δικό τους τάφο πρώτα. 
|