
25-10-2011, 10:27
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Τι θα γίνει με τα δάνειά μας;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
Κάτσε βρε Χρήστο... δηλαδή δεν έχουν τρόπους και δεν υποχρεούνται να ελέγχουν;;;; Ή μήπως τις υπογραφές, από τα υποβρύχια μέχρι τα μανταλάκια, τις βάζουν οι πολιτικοί;;; 
Σε ρώτησα και άλλη φορά... δεν είδα ή δεν θυμάμαι αν είπες κάτι... "αν σήμερα το βράδυ φύγουν και οι 300, αύριο το πρωί, με τι θα αντικαθιστούσαμε το μοντέλο διακυβέρνησης;" Διότι καλά θα γλεντάγαμε το βράδυ... όταν έρθει ξημερώματα ο λογαριασμός!?!?!?
ΥΓ. αυτό με τον Στάλιν εννοούσα κι εγώ!!! 
|
Αν εννοείς τους στρατιωτικούς, δεν το ξέρω. Δεν ξέρω τον εσωτερικό τους κανονισμό. Και αν θες την γνώμη μου, δεν θα έπρεπε. Δεν μπορεί το κράτος να ελέγχει το κράτος. Σποραδικούς / στατιστικούς ελέγχους ίσως. Σαν να μου λες τώρα ότι το αφεντικό σου έχει και διυλιστήριο και εσείς πρέπει να ελέγχετε το πετρέλαιο που σας φέρνει. 'Ολα αυτά μου φαίνονται ύποπτα και σαν σκέψεις μόνο. Αλλά δεν πειράζει, εγώ τα απαντάω.
ΟΛΕΣ τις υπογραφές τις βάζουν οι πολιτικοί. Και πάλι, μια και φαίνεται να μην τα ξέρεις αυτά τα πράγματα , ΚΥΣΕΑ λέγεται αυτό που ψάχνεις.
Αυτή είναι μια ερώτηση, που θέτουν οι πολιτικοί ή τα τσιράκια αυτών ή αυτοί που δεν ξέρουν. Και αν πάλι δεν ξέρεις, συλλαμβάνεσαι πολλαπλώς αγνοών...
Ξέραμε τί θα γίνει μετά την επανάσταση του '21? Ξέραμε τί θα γίνει μετά το Γουδή? Ξέραμε ποιά θα είναι η έκβαση στον ανταρτοπόλεμο κατά των Γερμανών στον Β' Παγκόσμιο? Ξέρανε οι επαναστατημένοι Λίβυοι, ότι στο τέλος θα έχωναν μαχαίρια στον πισινό του Γκαντάφι? Τί ερωτήματα είναι αυτά?
Πατριωτισμός είναι η λέξη που ψάχνεις και ΠΟΛΕΜΟΣ. Αν δεν συμφωνείτε, κάντε τις πάπιες. Μόνο που οι πολιτικοί, σΆς βλέπουν καθιστές, που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.
Σου γράφω και κανένα σεντόνι για να διαβάζεις εκεί στα ξένα, που είσαι. Αλλά και για να μαθαίνεις... Γιάννη μου.
|