View Single Post
Παλιό 25-10-2011, 10:49
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θα γίνει με τα δάνειά μας;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν εννοείς τους στρατιωτικούς, δεν το ξέρω. Δεν ξέρω τον εσωτερικό τους κανονισμό. Και αν θες την γνώμη μου, δεν θα έπρεπε. Δεν μπορεί το κράτος να ελέγχει το κράτος. Σποραδικούς / στατιστικούς ελέγχους ίσως. Σαν να μου λες τώρα ότι το αφεντικό σου έχει και διυλιστήριο και εσείς πρέπει να ελέγχετε το πετρέλαιο που σας φέρνει. 'Ολα αυτά μου φαίνονται ύποπτα και σαν σκέψεις μόνο. Αλλά δεν πειράζει, εγώ τα απαντάω.

ΟΛΕΣ τις υπογραφές τις βάζουν οι πολιτικοί. Και πάλι, μια και φαίνεται να μην τα ξέρεις αυτά τα πράγματα , ΚΥΣΕΑ λέγεται αυτό που ψάχνεις.

Αυτή είναι μια ερώτηση, που θέτουν οι πολιτικοί ή τα τσιράκια αυτών ή αυτοί που δεν ξέρουν. Και αν πάλι δεν ξέρεις, συλλαμβάνεσαι πολλαπλώς αγνοών...

Ξέραμε τί θα γίνει μετά την επανάσταση του '21? Ξέραμε τί θα γίνει μετά το Γουδή? Ξέραμε ποιά θα είναι η έκβαση στον ανταρτοπόλεμο κατά των Γερμανών στον Β' Παγκόσμιο? Ξέρανε οι επαναστατημένοι Λίβυοι, ότι στο τέλος θα έχωναν μαχαίρια στον πισινό του Γκαντάφι? Τί ερωτήματα είναι αυτά?

Πατριωτισμός είναι η λέξη που ψάχνεις και ΠΟΛΕΜΟΣ. Αν δεν συμφωνείτε, κάντε τις πάπιες. Μόνο που οι πολιτικοί, σΆς βλέπουν καθιστές, που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

Σου γράφω και κανένα σεντόνι για να διαβάζεις εκεί στα ξένα, που είσαι. Αλλά και για να μαθαίνεις... Γιάννη μου.

Να ΄σαι καλά που με σκέφτεσαι Χρήστο μου!!!!!!

Ασε τα περί πολιτικών και τσιρακίων... Άλλο τι υπογράφουν οι πολιτικοί προς παραλαβή και άλλο τι υπογράφουν οι αρμόδιοι ως παραληφθέν... έλα αν θέλεις, να σου δείξω πολλά τέτοια και στην δική μου δουλειά.

Στο σχολείο εκτός από κοπάνα, χειροτεχνία και γυμναστική, κάναμε και ιστορία...

Τώρα για τα υπόλοιπα... αν κάνουν καμμιά ομαδική οι κυρίες του φόρουμ για καλσόν... δωσ' τους τα φώτα σου για τα ανθεκτικότερα!!!!
Reply With Quote