View Single Post
Παλιό 25-10-2011, 11:31
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Τι θα γίνει με τα δάνειά μας;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων

Να ΄σαι καλά που με σκέφτεσαι Χρήστο μου!!!!!!

Ασε τα περί πολιτικών και τσιρακίων... Άλλο τι υπογράφουν οι πολιτικοί προς παραλαβή και άλλο τι υπογράφουν οι αρμόδιοι ως παραληφθέν... έλα αν θέλεις, να σου δείξω πολλά τέτοια και στην δική μου δουλειά.

Στο σχολείο εκτός από κοπάνα, χειροτεχνία και γυμναστική, κάναμε και ιστορία...

Τώρα για τα υπόλοιπα... αν κάνουν καμμιά ομαδική οι κυρίες του φόρουμ για καλσόν... δωσ' τους τα φώτα σου για τα ανθεκτικότερα!!!!

Αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να απαντάς στα επιχειρήματά μου και τα απαξιώνεις με φθογγισμούς του στυλ 'άσε' και λαρυγγισμούς του στυλ 'τα φώτα μου για τα καλσόν'...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ.

Εμένα όμως δεν μου αρέσει. Αν μπορούμε να γράφουμε στο ίδιο επίπεδο καλώς. Εγώ στο δικό σου δεν μπορώ να ανέβω. Μου λείπουν και τα επιχειρήματα.

Θα κάνω λοιπόν μια τελευταία προσπάθεια. Η δική σου δουλειά είναι ιδιωτικού δικαίου. Αν θέλει ο μάστορας να την βουλιάξει, γούστο του και καπέλο του. Εγώ όμως απαιτώ από τον πολιτικό να προασπίσει πρώτα τα συμφέροντα της χώρας και μετά τα δικά του.

Τους αρμόδιους που παραλαμβάνουν τους τοποθέτησες εσύ? Ξέρεις, όταν έχεις δίκιο, δεν βαριέσαι να το 'χτυπάς'.
Reply With Quote