Θέμα: double play
View Single Post
Παλιό 25-10-2011, 18:36
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO
Προεπιλογή Απάντηση: double play

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου καλέ που δουλεύεις στον ΟΤΕ…

Πριν από 1 μήνα μετακομίσαμε στα Σπάτα σε νέα πολυκατοικία στην οποία ο ΟΤΕ δεν έχει φέρει ακόμα τα ζευγάρια (4 στο σύνολο όσα και τα διαμερίσματα) παρόλο που ο κατασκευαστής/ηλεκτρολογος έχει φέρει κανονικά τις αναμονές στο πεζοδρόμιο. Μετά από 3 ημέρες που τους ψάχνω και περίπου 1.763 τηλέφωνα που έχω καλέσει… κατάφερα… YEAAAAAHHHH…. σήμερα να μιλήσω με κάποια ευγενέστατη (λέμε τώρα καμια μ@λ@κία να περάσει η ώρα) Κυρία, η οποία μου είπε ότι πρέπει να γίνουν κάποιες διαδικασίες χρονοβόρες και ότι είναι άγνωστο πότε θα συνδεθούμε τελικά με το δίκτυο του ΟΤΕ…

Το 1993 στη Γαλλία… πήγα και έκανα αίτηση τηλ.γραμμής στη France Telecom πάνω από την οποία περνούσε εκτός από τηλ. και Internet και η καλωδιακή τηλεόραση (Canal +). Μου πήρε περίπου 10-15 λεπτά, μου έδωσαν ένα κουτί, τον αριθμό τηλεφώνου και όταν πήγα στο σπίτι και το συνέδεσα (περίπου 1 ώρα αργότερα) δούλευε κανονικά !!!

Τα συμπεράσματα δικά σου καλέ μου φίλε…
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΊΛΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

Δεν ήξερες δεν ρώταγες?
Αν έχεις νερό και δεν είναι από πηγάδι να είσαι ευχαριστημένος.

Προχθές εκεί που δούλευα κάηκε το ups το κεντρικό του κτιρίου και όλη η υπηρεσία έμεινε χωρίς ρεύμα.Αν ξέρεις που δουλεύω καταλαβαίνεις.Μόνο συχνότητες υπήρχαν γιατί κάποιος παλαιότερα πρόβλεψε και έξτρα μπαταρίες για το σύστημα μας.Τώρα γίνεται ΕΔΕ.Να δω αν θα τιμωρηθεί κάποιος.
Πάντως τα κινητά έπαιξαν το ρόλο του φακού.
Reply With Quote