25-10-2011, 20:18
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από f1shf1nder33
Και μονο οτι εκοψαν τις συνταξεις ανθρωπων που ελιωσαν στη δουλεια 35 και ισως καποιοι και περισσοτερα χρονια και ειναι λεφτα που τα εχουν αποδωσει στο κρατος ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ και αυτο ειναι ενα μονο παραδειγμα τουλαχιστον οι αλλοι δεν τολμησαν να το κανουν αν και δε με ενδιαφερει κανενας απο τους δυο ιδιαιτερα και επειδη συνταγματολογος δεν ειμαι αλλα αν δεν ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ με αυτην την εννοια ειναι σιγουρα ηθικη ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
|
Καλα εσυ κοιμησου τον υπνο του δικαιου........
ολα τα ταμεια ειναι επιδοτουμενα απο το κρατος...ξερεις γιατι? Πρωτον διοτι αυτοι που δουλεψαν 35 χρονια δεν απεδιδαν ολοι τα αναλογα στο κρατος για κοινωνικη ασφαλιση και δευτερον αυτα που επληρωναν (οπως κι εγω και ο καθενας μας) δεν ειχαν ουτε εχουν ανταποδοτικο οφελος στο 100%. Το γιατι παρακατω......
Αυτο ειναι το ενα σκελος, το άλλο σκελος λεει οτι αυτοι που επαιρναν συνταξεις 4000ε δεν ειχαν πληρωσει ουτε τα μισα απο οσα τους αναλογουσαν για να παρουν αυτην την συνταξη.
Επιπλεον οι συνταξιουχοι κατω των 55 ετων (π.χ. Ολυμπιακη, ΟΤΕ, Στρατιωτικοι κι οσοι βγηκαν με εθελουσια) δεν δικαιουται να παιρνουν καμια συνταξη ομως παιρνουν επιβαρυνοντες τα ταμεια τα οποια καταφευγουν σε δανεισμο για να πληρωθουν οι συνταξεις τους. Οποταν αυτονων καλα εκανε και τους τις εκοψε, κι ευτυχως θα τους τις κοψει κι αλλο!!!
Μην βιαστεις να με βρισεις, τα λεω και σοτυς συγγενεις μου που εμπιπτουν στις παραπανω κατηγοριες.
Τελος κανεις συνταξιουχος ο οποιος επληρωνε κανονικα (Ι.Υ.) επι 35+ χρονια δεν του κοπηκε η συνταξη στο ελαχιστο π.χ. ο πατερας μου (Διπλωματικο Σωμα) και ο πεθερος μου (λιμενεργατης του ΟΛΠ), σε αυτους κοπηκαν τα δωρα οπως σε ολους τους μισθωτους που πληρωνονται απο το κρατος!
Που την βλεπεις την ηθικη εστω προδοσια?
|