View Single Post
Παλιό 26-10-2011, 00:25
megalopsyxos Ο/Η megalopsyxos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Deactivated Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Μoto: SUZUKI GSXF 750 YAMAHA CRYPTON SPECIAL X 135
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Καλα εσυ κοιμησου τον υπνο του δικαιου........
ολα τα ταμεια ειναι επιδοτουμενα απο το κρατος...ξερεις γιατι? Πρωτον διοτι αυτοι που δουλεψαν 35 χρονια δεν απεδιδαν ολοι τα αναλογα στο κρατος για κοινωνικη ασφαλιση και δευτερον αυτα που επληρωναν (οπως κι εγω και ο καθενας μας) δεν ειχαν ουτε εχουν ανταποδοτικο οφελος στο 100%. Το γιατι παρακατω......

Μα καλά αυτά τα ίδια ταμεία δεν ήταν που έπαιζαν τα υψηλά διαθέσιμά τους σε προϊόντα υψηλού ρίσκου δίνοντας μάλιστα και προμήθειες εκατοντάδων εκατομμυρίων με αποτέλεσμα να χάσουν ποσά που ποτέ δεν μας είπαν αλήθεια σε ποιο ύψος ανέρχονται;

Αυτο ειναι το ενα σκελος, το άλλο σκελος λεει οτι αυτοι που επαιρναν συνταξεις 4000ε δεν ειχαν πληρωσει ουτε τα μισα απο οσα τους αναλογουσαν για να παρουν αυτην την συνταξη.
Επιπλεον οι συνταξιουχοι κατω των 55 ετων (π.χ. Ολυμπιακη, ΟΤΕ, Στρατιωτικοι κι οσοι βγηκαν με εθελουσια) δεν δικαιουται να παιρνουν καμια συνταξη

Το ηλικιακό κριτήριο για τη χορήγηση σύνταξης δείχνει την τρικυμία εν κρανίω που επικρατεί στο μυαλό των κυβερνώντων και αυτών που επικροτούν αυτή την πολιτική. Εσύ ο ίδιος σε άλλο post επαίρεσαι ότι δουλεύεις από τα 18. Γιατί λοιπόν με τη συμπλήρωση της 35ετίας δηλ. στα 53 δεν δικαιούσαι σύνταξη; Από την άλλη ένας που ξεκίνησε να δουλεύει στα 35 γιατί να τη δικαιούται;
Αποκορύφωμα αυτής της τρικυμίας είναι η χορήγηση σύνταξης σε στρατιωτικούς κάτω των 55 που αποστρατεύτηκαν λέει, αυτεπάγγελτα. Δηλ. αυτόν που έκρινε 3 φορές κατ αρχαιότητα και τον αποστράτευσε ως άχρηστο τον επικροτεί, ενώ τον άριστο που παραιτήθηκε μόνος του τον τιμωρεί

Τελος κανεις συνταξιουχος ο οποιος επληρωνε κανονικα (Ι.Υ.) επι 35+ χρονια δεν του κοπηκε η συνταξη στο ελαχιστο π.χ. ο πατερας μου (Διπλωματικο Σωμα) και ο πεθερος μου (λιμενεργατης του ΟΛΠ), σε αυτους κοπηκαν τα δωρα οπως σε ολους τους μισθωτους που πληρωνονται απο το κρατος!

Και εδώ κάνεις λάθη. Στους συνταξιούχους κόπηκε εντελώς και στους εν ενεργεία 30%.
Reply With Quote