26-10-2011, 11:37
|
Deactivated Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Μoto: SUZUKI GSXF 750
YAMAHA CRYPTON SPECIAL X 135
|
|
Απάντηση: ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
Οι συνταξεις ξερεις δεν πληρωνονται απο τα αποθεματικα των ταμειων αλλα απο τις εισφορες των ηδη εργαζομενων....γραφτο αυτο και τσεκαρε το αν θες.
Φυσικά και όλα τα χρήματα των Ταμείων είτε αποθεματικά είτε όψεως προέρχονται από τις εισφορές και τις αποδόσεις. Δηλαδή με άλλο χρώμα λεφτά πληρώνει και με άλλο παίζει; Η χρηστή διαχείριση σε τέτοιου τύπου Κρατικούς Οργανισμούς επιβάλει από τα διαθέσιμα τακτοποιώ τις υποχρεώσεις μου και τα υπόλοιπα τα επενδύω με μηδενικό ρίσκο.....γραφτο αυτο και τσεκαρε το αν θες. Είναι και νομικά κατοχυρωμένο
Αν ειμασταν μουσουλμανοι και καθε πηδημα ηταν κι ενα παιδι, το οποιο παιδι με την συμπληρωση του 18ου ετους του επιανε σιγουρα δουλεια για 35 χρονια... ναι αυτο θα μπορουσε να γινει. Αλλα εφοσον δεν υπαρχουν πρωτον δουλειες για να δουλευεουν ολοι οι νεοι, δευτερον χρησιμοποιουμε αντισυλληψη (κι ευτυχως) οποταν καθε πηδημα ειναι μονον για ευχαριστηση.....τοτε καποιοι πρέπει να δουλευουν και να αποδιδουν στα σφαλιστικα ταμεια για να πληρωνονται οι συνταξεις των παλιοτερων. Αν βγαιναμε ολοι στα 50 μας χρονια στην συνταξη, με 35 χρονια δουλειας, ποιος θα δουλευε να μας πληρωνει την συνταξη? Τα παιδια που δεν κανουμε ¨η οι δουλειες που δεν υπαρχουν για να δουλεψουν τα παιδια που κανουμε ¨η θα καναμε?
Δεν βγαίνουν όλοι. Βγαίνουν αυτοί που επιθυμούν. Κανέναν δεν συμφέρει να βγει. Αυτό να το ξέρεις. Όσο κάθεται τόσο αυξάνει τη σύνταξή του και το εφάπαξ του και επιπλέον απολαμβάνει κατά πολύ υψηλότερες αποδοχές. Όσοι ζήτησαν και βγήκαν με την κατοχύρωση του δικαιώματος, κάτι μεσολάβησε στη ζωή τους και τόκαναν. Και μη μπερδεύεις την εθελουσία έξοδο που αφορά επιχειρήσεις που έκλεισαν ή ιδιωτικοποιήθηκαν με τους συνταξιοδοτηθέντες λόγω κατοχύρωσης δικαιώματος. Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα.
Οτι πεις...!!! Φαινεται οτι ο πατερας μου και ο πεθερος μου ζουν σε άλλη χωρα.....με συγχωρεις![/QUOTE]
Για τα δώρα μιλάω
|