28-10-2011, 16:08
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, την Κυριακή 13/11/
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από black_hawk
Φιλε μου, ειναι διαφορετικο να ΕΚΤΡΕΦΕΙΣ! (="καλλιεργεις") ζωα για να καλυψεις ζωτικες αναγκες επιβιωσης (=φαγητο) και διαφορετικο να κρατας φυλακισμενα αγρια ζωα, (των οποιων τα "κλουβια παγκοσμιων προδιαγραφων" τα καθοριζουν οι δεσμώτες τους!! ) μονο και μονο για.. "διασκεδαση"! (Εγω προσωπικα, θλιβομαι απο τις φωτογραφιες και μονον..)
Μα δεν σου είπα για την καλλιέργειά τους, αλλά για τον θάνατό τους. Αν παίζει κάποιο ρόλο, μου αρέσει η άγρια φύση. Δεν το βρήκα ενοχλητικό. Ήρθα πολύ κοντά σε καταστάσεις, που έβλεπα μόνο στα ντοκιμαντέρ της τηλεόρασης. Δεν το βλέπω σαν διασκέδαση. Το βλέπω σαν περαιτέρω εκμάθηση και επαφή με κάτι που μου αρέσει.
Μεγαλη κουβεντα, αλλα μην την ανοιξουμε σ'ενα topic που σκοπο εχει μια συναντηση.. 
|

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από danaos
...καλημέρα να ρωτήσω κάτι?
Η δεινοσαυρόπολις και η ωκεανοπολις θα ειναι έτοιμες...
Πήγε συνάδελφος και μου είπε οτι δεν υπάρχει κατι....
Τα βιντεάκια που ανεβάσατε ειναι απο το σοου με τα δελφίνια δεν είναι η ωκεανόπολις!!
απλαγια να μην υπάρξει μπέρδεμα...
στο επίσημο σαίτ ειναι υπο κατασκευή λέει...
|
Το δικό μου video είναι από περσινή μας επίσκεψη.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από klagenfurt
πηγα πριν δυο χρονια αρχες Ιουνιου, με πολη ζεστη...,
ειδα τα ζωακια να προσπαθουν να καλυφουν στην σκια ενος τοιχου...,δυστυχισμενα και αξιολυπητα να με κοιταζουν με το στομα ανοιχτο απο την ταλαιπωρια...
ειδα γοριλες να φωναζουν και να προσπαθουν να γλυτωσουν απο τον ηλιο μεσα στο καραφλο τοπιο ,καθως δεν υπηρχε ουτε ενα δενδρο...
μεχρι τοτε δεν ειχα προβληματιστει και οταν ακουγα διαμαρτυριες ευαισθητων η οικολογων για τσιρκο κλπ ,τους θεωρουσα φαιδρους και γελαγα,
ομως οταν το εζησα και ετρεχα διψασμενος στεστιατορειο που υπαρχει ενω τα ζωα δεν ειχαν αυτη τη δυνατοτητα...
ειπα "εγω εδω δεν ξαναρχομαι"
εσεις να πατε και να περασετε καλα,
ετσι και αλιως και τα παιδια δεν καταλαβαινουν αυτες τις λεπτομερειες, οπως δεν καταλαβαινα και εγω,
τωρα ομως , αν το ξανακανω,
θα ειμαι ασυγχωρητος...
|
Τα παιδιά έχω την εντύπωση, ότι καταλαβαίνουν τα πάντα. Η επαφή τους με τα ζώα, μόνο καλό τους κάνει. Τέλειες συνθήκες δεν μπορώ να τους προσφέρω. Αλλά πάλι, ποιός είναι τέλειος?
|