View Single Post
Παλιό 29-10-2011, 19:36
KouaksKouaks Ο/Η KouaksKouaks βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Αγία Παρασκευή
Μoto: GSA 2008 ΤΟΥΜΠΑΝΟ!
Προεπιλογή Απάντηση: Ρυθμιστής ύψους στο μπροστινό φανάρι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos Εμφάνιση μηνυμάτων
Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγω αλλα δε χαλασα το σπειρωμα!!!
Πάντως πρέπει να φτιάχνεται.
Αν είσαι κοντά (Αθήνα εννοώ) μπορούμε να του ρίξουμε μια ματιά ένα απόγευμα κ να το φτιάξουμε.

Στο δικό μου είχα το εξής πρόβλημα.
Εφεγγε στο Θεό!!! Μιλάμε στραβωνα το κόσμο όλο!
Το κατέβασα τέρμα κάτω απο το βιδακι κ παρόλα αυτά αν κ βελτιώθηκε η θέση του φανου, εξακολουθούσε να είναι αρκετά ψηλά.
Το κατάλαβα πως θα γινόταν ζημιά αν το εσφιγγα κ άλλο κ σταμάτησα.
Τελικά το πρόβλημα ήταν στο πανελακι που έβαλα με το μπριζακι των 12V απο το motoraid.
Επειδή είναι σταθερό πάνω στο πλαίσιο του κοντέρ κ το κοντέρ είναι βιδωμενω πάνω στο φανάρι, εμποδιζε το φανάρι κατα 1-2 χιλιοστά κ το κρατάει πιο πάνω.
Αυτά τα 1-2 χιλιοστά μεταφράζονται σε αρκετές μοίρες κλίσης με αποτέλεσμα να φεγγει το φανάρι στο Θεό!!!
Βρήκα λίγο χρόνο σήμερα και το έβγαλα το φανάρι για να δω τι ακριβώς έχει χαλάσει και τι μπορεί να γίνει. Τελικά όντως κλωτσάει η βίδα σε μια πλαστική ροδέλα (που ουσιαστικά τραβάει-σπρώχνει για να ρυθμίσει το πάνω-κάτω) αλλά έτσι όπως είναι δεν θα μπορούσε να επισκευαστεί, θέλει δηλαδή ή νέα βάση-ροδέλα ή καμιά πατέντα, να μπεί καμιά μεταλλική ροδέλα για να μην χαλάσει ποτέ ξανά!

Το θέμα είναι, οτι είναι τρομερά δύσκολο να βάλεις χέρι εκεί μέσα, είναι πάρα πολύ μικρός ο χώρος και το φανάρι απ'οτι ξέρω δεν ανοίγει για να διευκολύνει την επισκευή...
Reply With Quote