View Single Post
Παλιό 29-10-2011, 20:18
pattakos Ο/Η pattakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ρέθυμνο
Μoto: Είχα R 1200 Adv.........
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΝΕΡΑ

Λοιπόν για εμπρός προέκταση μπροστινού φτερού (κάτι κόβει κ δεν είναι κ πολύ ακριβό)

Για πίσω εγώ φοράω carbon φτερό της wunderlich και είμαι ικανοποιημένος, βέβαια στο φαινόμενο "καρέκλες" ή "ρίχνει τον κ..λο του" το αριστερό σου πόδι εκ του όπισθεν τμήματος θα βραχεί, πάντα μιλάμε για νορμάλ βροχή,

Στο μοτέρ φορούσα τα διάφανα προστατευτικά της wunderlich τα οποία κάνουν τρομερή δουλειά κ από τα νερά σε σενάριο βροχής κ από την ζέστη το καλοκαίρι( εκεί έπαθα πλάκα), δεν βρίσκουν κάτω σε πλάγιασμα όπου το είχα ένα άγχος...
Τώρα τα άλλαξα με φιμέ plexiglas που τα φτιάχνει ο mls στην Αθήνα κ παράγκειλα από motoraid το fitting kit της wunderlich κ τα τοποθέτησα( μπορείς να δεις φώτο στο topic που έχω ανεβάσει ). Η μόνη διάφορα που έχουν του mls είναι λίγο πιο λεπτά με αποτέλεσμα να θέλει κάποιες ροδέλες από την πίσω μεριά,
Είναι μια λίγο πιο φτηνή λύση απο τα wunderlich κ έχεις επιλογή κ στο χρώμα, όλα αυτά βέβαια κάνουν σε μοντέλο μέχρι του 09, στο λέω γιατί στο προφίλ σου δεν γράφεις τι μηχανάκι έχεις. Αυτά!!!!!
Reply With Quote