View Single Post
Παλιό 31-10-2011, 10:41
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09
Προεπιλογή Απάντηση: Στα Ανώγεια η Παγκρήτια μάζωξη Gs Forum

Το διημερο των χανιωτων στο Ηράκλειο (jmar,spitiko) εκλεισε οπως ακριβως αρχισε, με φαγοποτι καλη παρεα και βολτουλα
Συγχαρητηρια στους διοργανωτες για την ομορφη αυτη βολτα στα πολυ ομορφα Ανώγεια να στε καλα παιδια, περασαμε σουπερ, κουβεντουλα, ομορφη παρεα, φαγητο,ομορφα γραφικα μερη, οτι καλυτερο δλδ Το μονο αρνητικο οτι δεν εφαγα αυτα τα περιβοητα μακαρονια με ανθοτυρο (ο λαιμαργος λες και δεν μου φτανανε τα υπολοιπα ) αλλα σε αυτο δεν φταινε τα παιδια αλλα ο μαγαζατορας αλλα οπως ειπε κι ο Ευτυχης αυτος εχασε
Χασανε επισης και οσοι δεν ηρθανε και ειδικα αυτοι οι αλητες οι συντοπιτες μου οι οποιοι τον εχουν λιωσει τον καναπε
Να ευχαριστησω τελος και τον συνοδοιπορο μου Γιαννη (spitiko) που με ''ανεχτηκε'' αυτο το διημερο ελπιζω να μην τον απογοητευσα καπου , εκτος βεβαια απο καποια στροφιλικια που ως νεος κι εγω που βραζει το αιμα μου ηθελα να παιξω λιγο με την γκαζιερα γενικα πηγαμε και επιστρεψαμε ομορφα

Ο αρχοντας Ευτυχης

Οι κουκλες

Τα χωματινα αγορια ετοιμα για αναχωρηση

Η πρωτη σταση για καφε σε ενα ομορφο παραδοσιακο καφενειο

Ο συνοδοιπορος μου Γιαννης (spitiko)

H αφιξη στα ομορφα Ανωγεια

Το φαγοποτι (χωρις φωτο με πιατα )

Το ζευγος Σαρτζετακη σε τρυφερες στιγμες

Να μαστε καλα φιλαρακια να περναμε ετσι παντα ωραια οσο μπορουμε, χαρηκα που γνωρισα και καινουργιους φιλους, εις το επανιδειν!!!
Reply With Quote