View Single Post
Παλιό 31-10-2011, 15:33
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Ματαιώνεται η στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη ???

στο δικο μου μυαλό τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα...δλδ

οι παρελάσεις γίνονται για να τιμήσουμε την μνήμη των πεσόντων...και όχι τους εκαστωτε πολιτικούς...ουτε Δημοκρατια και αλλα...άλλωστε ο πόλεμος δεν εχει να κάνει τοσο με Δημοκρατία οσο με την προσπάθεια να αποκατασταθεί αυτη...

την δεδομένη στιγμη...οι πολιτικοί ειναι στην μεγάλη μαζα ανεπιθύμητοι...και φρόντισε πολυ σωστα ο κοσμος...να τους το δείξει οσο πιο ξεκάθαρα γίνεται...χωρις βιαιότητες κτλ κτλ...

ο Παπουλιας ειναι και αυτός ενας απο το σύστημα που οταν ηταν σε αναλογη θεση (που ηταν επι σειρα ετων) το εξυπηρετούσε...και μπορεί οταν ηταν 15χρονων να πολεμησε...αλλα μετα τι εκανε...???

ο κοσμος ζητησε ξεκαθαρα να φυγουν οι πολιτικοι και να γινει η παρελαση...και αυτο επρεπε να κανουν...οι πολιτικοι ειναι αυτοι που αποφάσισαν να μην γινει η παρελαση...μιας και θα ηταν μεγαλο χαστούκι για αυτους...

ειμαι σιγουρος και ο οποιοσδήποτε φανταρος και σταρτιωτικος ευχαριστως θα εκανε παρέλαση ακομα και αν αυτοι (οι πολιτικοι) δεν ηταν εκει...

την Ελλαδα την τιμάμε οι πολίτες της και οχι τα χαμόγια οι πολιτικοί...ο λαός πολέμησε και στον λαο ανήκουν αυτοι οι εορτασμοί...οι πολιτικοί παίζουν αλλα παιχνιδια πισω απο τις πλατες μας...

μακαρι να δειχνει απο εδω και περα ο κοσμος τοσο μεγαλη αποφασιστικότητα και ώριμη σκεψη...μακάρι...

οσον αφορα το κράξιμο αυτης της ενεργειας απο την κυβερνηση και γενικοτερα την βουλη...αυτο και μονο δειχνει ποσο σωστα εδρασε ο κοσμος...αλλιως δεν θα ασχολουντουσαν τοσο με το συγκεκριμενο...

εγω φοβάμαι με οτι θα γινει στις 17 Νοεμβρη...δυο περιπτώσεις βλεπω...

1. η κυβέρνηση θα προσπαθησει να πάρει το πανω χερι...και θα εχει τοση αστυνομια και δεν θα αφησει να γινει τιποτα...
2. ο κοσμος θα βγει μαζικα στον δρομο και θα γινει πανικος...και αυτη την φορα η αστυνομια δεν θα κρατησει ουδετερη σταση...οπως στην περιπτωση της παρελασης...

Last edited by asotosios; 31-10-2011 at 15:48.
Reply With Quote