View Single Post
Παλιό 21-07-2009, 17:54
essel Ο/Η essel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: athens
Μoto: K1200GT
Προεπιλογή Απάντηση: Το GSforum πάει Βόρεια!! - Εθνικός Δρυμός Πίνδου (Βάλια Κάλντα) - Πρέσπες

Παιδιά με το συμπάθιο..........
Είναι εκδρομή του φόρουμ ή κάποιων φίλων από το φόρουμ?
Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι...
Σήμερα είναι Τρίτη και συζητάμε αν το ταξίδι θα γίνει με 120, ή με 140, ή με λιγότερα ή και με περισσότερα ίσως. Τελικώς υπάρχει οργάνωση? ή όχι? και όταν ποστάρετε ένα θέμα πχ εκδρομή, είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε ή όχι?. Και πάλι εξηγούμαι.
Αν-λέω- αν το Σάββατο εμφανιστούν πάνω από 20 άτομα (λίγο πολύ 10 υπάρχουν ήδη-περίπου-)έχει προβλεφθεί που θα γίνει ο ύπνος ? γιατί π.χ. εγώ σε κάμπινγκ δεν κοιμάμαι (τελευταία φορά ήταν πριν 10 χρόνια σε κατασκήνωση καθότι πρώην βαθμοφόρος Προσκόπων για πάνω από 15 χρόνια),από την άλλη βέβαια και τα οικονομικά μου δεν φτάνουν για 5αστέρων ξενοδοχείο.
Εφόσον λοιπόν είναι θεσμική εκδρομή και την ποστάρετε σαν φόρουμ... και το 650 έρχεται, εφ' όσον το δηλώσει... και ο αρχάριος έρχεται, εφόσον κι αυτός το δηλώσει και τα πάντα φτιάχνονται για μία ΑΣΦΑΛΗ εκδρομή όταν μάλιστα υπάρχουν και πολλά χλμ μπροστά μας.

Εγώ προσωπικά 3 μέρες πριν την εκδρομή δεν θα είχα υπαρξιακά θέματα του στυλ με 140 ή με 120 η με περισσότερα, αλλά το πως θα δέσω τον κόσμο σαν παρέα και την ασφαλή διασκέδαση μας και όχι διαγωνισμό ταχυτέρου αναβάτη (συμφωνώ απόλυτα με τον ΝLS). Άλλωστε αν είναι κάθε μεσημέρι να μετράω αν ήρθαν όλοι ...να μου λείπει. Ή θα αφήσουμε τον μικρό Στελάκη που δεν είναι δα και ROSSI μόνο του - για να μας αποδείξει τελικά ότι είναι - τρέχοντας να μας φτάσει...
Τελικά ο Vasorfa θα έρθει για να έρθει και η Waso ή όχι ?
Και έρχομαι στο αρχικό ερώτημα είναι εκδρομή φίλων από το φόρουμ? γιατί αν είναι, πρώτα πραγματοποιείται η εκδρομή και μετά ποστάρουμε φωτό και σχόλια. Εκτός και εάν το θέμα είναι... Kοιτάτε μας !!! Πράγμα που ειλικρινά δεν θέλω να το πιστέψω και δεν το πιστεύω . Οι μέχρι τώρα λιγοστές βόλτες μου με το φόρουμ και οι καφέδες, μου έχουν δείξει ότι τα πάντα γίνονται με πολύ οργάνωση και ασφάλεια.
Με το συμπάθιο και χωρίς καμία διάθεση κακοπροαίρετης κριτικής περιμένω τις δικές σας σκέψεις– κρίσεις – απόψεις.