View Single Post
Παλιό 22-07-2009, 16:52
vtheo Ο/Η vtheo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Π.Φάληρο,Αττικής
Μoto: R1200 GSA
Προεπιλογή Απάντηση: καιει λάδια...πολλά?gs1150 adv?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπαρχει καποιο σημαντικο πλεονεκτημα του αεροψυκτου μποξερ που να δικαιολογει την υπαρξη του το 2009 παρα των προφανων του "ιδιαιτεροτητων" ???
(σπουδαια ισχυ, δεν βγαζει) 105
(Καταναλωνει πολυ λαδι)
(σε μεταβολες στροφων κουναει τη μηχανη)
(εχει θεματα στεγανωτητας)
(περισσευει απο τα πλαγια της μοτο και ειναι εκτεθειμενος σε πτωση)
(ζεματαει τα ποδια το καλοκαιρι !?)
Αν και πιστεύω ότι το θέμα ξέφυγε γιατί ο φίλος που έγραψε το θέμα έχει κάποια απορία για το 1150 του και όχι να το πουλήσει να πάρει αλλό μηχανάκι και όχι Boxer θα πω δυο πραγματάκια σαν κάτοχος R1200 GSA .Σε 15 μήνες έχω κάνει μαζί της 40.000 χλμ Ελλάδα(χώμα - άσφαλτο) και Ευρώπη (Άσφαλτο).

(σπουδαια ισχυ, δεν βγαζει) 105 ίππους το GS και 120 το ΗP Megamoto

(Καταναλωνει πολυ λαδι) πριν 10 μερες έκανα ένα ταξίδι Ευρώπη 5.300 χλμ + 700 χλμ που είχα κάνει πριν φύγω δηλαδή με 6.000 χλμ με τα ίδια λάδια στο κάρτερ το μηχανάκι είχε καταναλώσει κάτι λιγότερο από 100ml και από κατανάλωση βενζίνης η μοτό έβγαζε με 32 λίτρα (είναι το τεπόζιτο της adventure) 630 με 650 χιλιόμετρα τριβάλιτσος.

(σε μεταβολες στροφων κουναει τη μηχανη) Κουνάει;;;Έγω έχω την αίσθηση στο δρόμο ότι πηγαίνω καλύτερα και από αυτοκίνητο η μοτό στην βροχή και στον αέρα είναι απίστευτη.

(εχει θεματα στεγανωτητας)Συμφωνώ το εμπρός φανάρι πιάνει υγρασία(τουλάχιστον στο δικό μου)

(περισσευει απο τα πλαγια της μοτο και ειναι εκτεθειμενος σε πτωση)Τι εννοείς εκτεθειμένος;;Εγώ θα έλεγα καλύτερα θωρακισμένος ,αν πέσεις δε θα σε πλακώσει η μηχανή θα ακουμπήσει στους κυλίνδρους.

(ζεματαει τα ποδια το καλοκαιρι !?)Γιατί τα υδρόψυκτα με το βεντιλατέρ δροσίζουν???
Reply With Quote