Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vtheo
Αν και πιστεύω ότι το θέμα ξέφυγε γιατί ο φίλος που έγραψε το θέμα έχει κάποια απορία για το 1150 του και όχι να το πουλήσει να πάρει αλλό μηχανάκι και όχι Boxer θα πω δυο πραγματάκια σαν κάτοχος R1200 GSA .Σε 15 μήνες έχω κάνει μαζί της 40.000 χλμ Ελλάδα(χώμα - άσφαλτο) και Ευρώπη (Άσφαλτο).
(σπουδαια ισχυ, δεν βγαζει) 105 ίππους το GS και 120 το ΗP Megamoto
(Καταναλωνει πολυ λαδι) πριν 10 μερες έκανα ένα ταξίδι Ευρώπη 5.300 χλμ + 700 χλμ που είχα κάνει πριν φύγω δηλαδή με 6.000 χλμ με τα ίδια λάδια στο κάρτερ το μηχανάκι είχε καταναλώσει κάτι λιγότερο από 100ml και από κατανάλωση βενζίνης η μοτό έβγαζε με 32 λίτρα (είναι το τεπόζιτο της adventure) 630 με 650 χιλιόμετρα τριβάλιτσος.
(σε μεταβολες στροφων κουναει τη μηχανη) Κουνάει;;;Έγω έχω την αίσθηση στο δρόμο ότι πηγαίνω καλύτερα και από αυτοκίνητο η μοτό στην βροχή και στον αέρα είναι απίστευτη.
(εχει θεματα στεγανωτητας)Συμφωνώ το εμπρός φανάρι πιάνει υγρασία(τουλάχιστον στο δικό μου)
(περισσευει απο τα πλαγια της μοτο και ειναι εκτεθειμενος σε πτωση)Τι εννοείς εκτεθειμένος;;Εγώ θα έλεγα καλύτερα θωρακισμένος ,αν πέσεις δε θα σε πλακώσει η μηχανή θα ακουμπήσει στους κυλίνδρους.
(ζεματαει τα ποδια το καλοκαιρι !?)Γιατί τα υδρόψυκτα με το βεντιλατέρ δροσίζουν???
|
Κατ' αρχην ψυχραιμια....
οτι γραφω σχετιζεται με πραγματα που διαβαζω σε αυτο το φορουμ!
Δεν κανω συγκριση με τη δικη μου (αποκλειστικα) μοτοσυκλετα αλλα με το ρευμα ολων των υπολοιπων κατασκευαστων σε σχεση με τη BMW.
H τελευταια δειχνει να επιμενει σε ενα σχεδιο που εχει εγκαταλειφθει απο ολους τους υπολοιπους. Μη εχοντας λοιπον διαβασει καποιο σπουδαιο προσον του μποξερ εναντι των αλλων τυπων κινητηρα, αναρρωτιεμαι αν μου εχει διαφυγει κατι (και πιστεψτε με εχω διαβασει προσεκτικα καμποσα νηματα στο φορουμ).
Εχω κανει λιγα χιλιομετρα με GS 1150 αλλα και 1200Α και ναι μεν δεν μπορω να εκφερω αποψη για θεματα λαδιων κλπ, αλλα σιγουρα στο φαναρι οταν ανεβαζεις στροφες για να ξεκινησεις κουναει (πραγμα που δεν ειναι προβλημα αλλα σιγουρα δεν ειναι και ευχαριστο), και μεσα στη πολη η θερμοκρασια των κυλινδρων σου ψηνει τα ποδια (που μια και το αναφερεις δεν ειναι τοσα αισθητο στο Βαραντερο)! Οσο αφορα την ελλειψη ισχυος, φυσικα και δεν εννοω οτι δεν παει η μηχανη! Εννοω οτι δεν ειναι αυτος ο λογος που ο μποξερ βρισκεται σε μια κατα τα αλλα τεχνολογικα πρωτοπορα μοτο εν ετη 2009!
Η γενικοτερη γκρινια των ποστ μου εχει να κανει με αυξημενες απαιτησεις προς τους κατασκευαστες και οχι στο να πικαρω κατοχους GS (σε φορουμ για GS!)
Αν διαβασετε το Review μου στο Varadero-international forum
http://varaderoforumcom.h826747.serv...ht=2007+review
θα διαπιστωσετε οτι ουτε τα αυτια της Honda χαιδευω!