View Single Post
Παλιό 05-11-2011, 13:26
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: ...αλλαγη μπροστα τακακια σε R1200GS

...παιδες οσο αναφορα αυτο με το λιμαρισμα που περιγραφετε... ...προσωπικα !...δεν νομιζω να χρειαζετε να γινει σε φρεσκο τακακι ...εννοω καινουργιο.

....να σας πω την γνωμη μου!

... εγω νομιζω οτι αυτοι οι παιδαράδες που εχουν κατασκευασει τα τακακια και τα εχουν μελετησει πριν τα βγαλουν προς την παραγωγη, θα ειχαν ενσωματώσει αυτο τι λιμαρισμα απ την αρχη στο τακακι αν πιστευαν οτι βοηθαει ...

...εξαλου ....

... το λιμαρισμα αυτο που αναφερουμε ολοι ...ειναι της μιας πλευρας απ το τακακι που ερχεται σε επαφη με τον δισκο ...και προτεινετε σαν λυση οταν τα τακακια αρχιζουν να "τσιριζουν"....εκει που θελω να καταλήξω ειναι οτι απ την στιγμη που με το που φορέσουμε εντελως φρεσκο τακακι αυτο το "τσίριγμα" κανει τουλαχιστον 10.000 χιλ. να εμφανιστει... τοτε σκόπιμο θα θεωρουσα μια τετοια επεξεργασια με την λιμα της μια πλευρας ...καθε φορα που καθομαστε να κανουμε μια εργασια καθαριοτητας σε ενα ηδη μεταχειρισμενο τακακι. Προσωπικα εγω τα λιμαρω λιγο και τα 4 μεταχειρισμενα τακακια ...καθε φορα που αλλαζω λαστιχα ...δηλαδη καθε χρονο.....οπως παρουσιασα και σε παλιοτερο ποστακι μου ....εδω!

... λεω εγω τωρα!..μπορει και να κανω λαθος !...δεκτες ολες οι αποψεις!
Reply With Quote