22-07-2009, 21:14
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ
|
|
Απάντηση: Μήπως ο εν λόγω κύριος είναι και εδώ;...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
Έστω. Εγώ κατέκρινα το σύνολο.
|
Φίλε Νικόλα η μόνη μας "φιλονικία" είναι αυτή! Βλέπουμε στο δρόμο μια φιγούρα δικυκλιστή και κρίνουμε σύμφωνα με το σκεπτικό μας, και καλά κάνουμε. Αλλά επειδή, όπως και εγώ όταν ήμουν πολλές ώρες πάνω στην μηχανή (120 χλμ να παω και έρθω από την δουλειά μου), κρίνουμε αυτό που βλέπουμε που είναι μια στιγμιαία απεικόνηση της κουλτούρας του άλλου και πολλές φορές κάνουμε σφάλματα. Το συγκεκριμένο post έχει πολλά πράγματα για σχολιασμό που απουσία του σχολιαζόμενου μπορεί να χρειαστούν και χρόνια για να λήξει. Από το θέμα το ηλικιακό (που είμαι και εγώ μέσα) από την αδιαφορία, τον νεοπλουτισμό, την επιδειξιμανία, τον καγκουρισμό και πολλά άλλα ακόμα. Ξέρω πως είναι να βγαίνεις από τα ρούχα σου στον δρόμο από αυτά που βλέπεις αλλά είναι κακό να ταυτιζόμαστε ή να θιγόμαστε με ορισμένα από αυτά όταν το υποκείμενο της τρέλλας έχει κάποιο κοινό με εμάς. Σαν ένσταση σου βάζω ένα ερώτημα πόσους έχεις δει με YAMAHA TDM ας πουμε και δεν σου φτιάξανε το νεύρο και πόσους από αυτούς ψάχνεις στα forum? To ότι ο μάγκας στο περιστατικό σου είχε BMW so what? Nαι είμαι μαζί σου στο ξεκράνωτος και στα άλλα όμως μην κρίνεται για να μην κριθείτε σε καμμιά 10αρια χρόνια!
Last edited by pepax66; 22-07-2009 at 21:15.
|