View Single Post
Παλιό 22-07-2009, 21:46
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: καιει λάδια...πολλά?gs1150 adv?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
τι σε κανει να πιστευεις οτι προσπαθω να πεισω οποιονδηποτε οτι εκανα την σωστη επιλογη να παρω Varadero?

Οπως ολοι εσεις που αγορασατε GS, ετσι και εγω οταν ηρθε η ωρα να παρω νεα μοτο, εψαξα, διαβασα, ρωτησα, εβαλα το προσωπικο μου αισθητικο γουστο και κατεληξα στο οτι σε σχεση με τα υπολοιπα μοντελα του 2007 το Varadero με καλυπτει καλυτερα απο οτι τα αλλα!

Μετοχες δεν εχω απο καμια εταιρεια κατασκευης μοτοσυκλετων και οταν εκανα την επιλογη μου ηρθα απο Cagiva μερια, εντελως ανεπειρρεαστος και αμεροληπτος.

Οταν θα ξαναερθει η ωρα της νεας μου μοτο θα κανω ακριβως το ιδιο. Προς το παρον, βρισκω στη GS στοιχεια που μου αρεσουν και αλλα που με ξενερωνουν. Και στη Honda μου ισχυει το ιδιο!

Βρισκω λαθος το να υπεραμυνομαστε τα μειονεκτηματα των μοτοσυκλετων μας σαν να ειναι δικα μας! Η γκρινια πρεπει να φτανει στα αυτια ...αλλων ωστε το GS του 2010 να ειναι οσο το δυνατο καλυτερο απο του 2009! (Δεν αναφερω το Varadero γιατι η Honda βελτιωνει μονο τη γκαμα των ....χρωματων )
Μην αρπαζεστε λοιπον. Αν κανω καπου λαθος διορθωστε με, αλλα μην με αντιμετωπιζετε σαν να ηρθα εδω για να σας την σπασω!
Όχι φίλε μου, προς Θεού, δεν αρπάζομαι και δε σπάζομαι καθόλου! Απλώς σχολιάζω το αξιοπερίεργο! Πέρα απ' αυτό ξαναλέω ότι βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές τις αντιπαραθέσεις σε αυτό το θέμα, σε αυτόν το χώρο μέσα!
Reply With Quote