View Single Post
Παλιό 23-07-2009, 12:21
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550
Προεπιλογή Απάντηση: Που είναι τα KTM;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
το 950 ναι και είναι σούπερ

το adventure όχι (ούτε θέλω βασικά)
έχω το "αδύνατο" (να το κάνει Ο Θεός) GS

απλά αναφέρω τι μου διηγείται άνθρωπος που έχει το 950 και μιλάει για το 1200GSA που πάνε παρέα... να μου λέει ψέματα;

λες να είναι κρυφοbmwάκιας;
τι να πω, μπορεί

κοιτα φιλε..βασικα ειμαι τα τελευταια 2 χρόνια περιπου κάτοχος adve με τα περισότερα χιλιομ.να ειναι σε χωμα(και απο 16 ετων σε πιστες),κολλητός μου έχει το 990 που παμε μαζι στις εκδρομές.το bmw μας αρέσει δεν μας αρέσει δεν κανει οτι κανει το ktm.τα δικά μας δεν ειναι για μεγάλες ταχυτητες στο χωμα γιατι δεν στριβουν και το λεω γιατι εχουν περάσει και τα 2 απο τα χέρια μου στο χωμα.αλλο πραγμα η μια μηχανη και αλλο η αλλη αυτο πρέπει να καταλάβεις..δεν σου λεω οτι το adve δεν παει στο χωμα!!!!παει και παραπάει αλλα οχι όπως το ktm τι να κάνουμε έκαστος στο ειδος του και ο λουμίδης στους καφέδες
οσο για αυτο που ειπες παραπάνω για βαραντερόφιλους δεν νομίζω να λες για εμενα γιατι δεν παιζει κατι τετοιο εχω αλλάξει πανω απο 15 μηχανες και απο όλες τις εταιρίες και δεν μου λεει κατι ουτε αν εχεις bmw ουτε honda ουτε yamaha & suzuki ολα ειναι μηχανες και ολα χαλάνε όπως και ολα σε κανουν να περνάς καλα με αυτό που κάνεις.οι ταμπέλες που βάζεις αποψη μου πάντα ειναι παιδια΄ριστικες και ελπίζω να της λες καθαρα και μονο για πλάκα.
Reply With Quote