Απάντηση: Πρόβλημα στα πάσα του μπουζί; Πάει η κεφαλή!!!
Αν και δεν είναι το θέμα μας το ποιος φταίει για την αιτία της φθοράς, θα απαντήσω απλώς για να μας φύγει η περιέργεια.
Τα μπουζί αλλάχτηκαν πριν 25.000χλμ. κι αυτός που τα άλλαξε είναι στη Γερμανία. Παρόλ' αυτά όμως δουλέψαν άψογα για όλα αυτά τα χιλιόμετρα.
Αλλά ακόμη κι αν έφταιξε κάποιος, αυτή τη στιγμή μιλάω για ένα τετελεσμένο γεγονός κι αυτό που εξετάζω τώρα είναι το τι λύσεις μου προτάθηκαν από την επίσημη BMW, το κόστος της και το αν και γιατί οι εναλλακτικές λύσεις που "παραδοσιακά" γνωρίζουμε σε τέτοιου είδους προβλήματα, να θεωρούνται απαγορευμένα στα κατά τ'άλλα ήδη πανάκριβα μηχανάκια μας. Εάν μάλιστα αναλογιστώ το με πόση ευκολία, σαν βούτυρο, ένα μπουζί "έφαγε" το σπείρωμα της πανάκριβης αυτής κεφαλής, κάτι δε μου κάθεται με τη σχέση τιμής και ποιότητας της ενλόγω κεφαλής αλλά και το "αδιέξοδο" που μου παρουσιάστηκε για τη λύση αυτού του προβλήματος!
Επίσης να σας επιστήσω την προσοχή στο γεγονός του πόσο πιθανό είναι να ελέγξει κάποιος μετά από service το αν βιδώθηκαν σωστά η λάθος τα μπουζί και πότε θα το διαπιστώσει αν όντως υπάρχει κάποιο ζήτημα με αυτά. Θέλω να πω μ'αυτό ότι όπως και να'χει, επειδή ακόμη και τα λάθη έχουν μεγάλες πιθανότητες να συμβούν οπουδήποτε κι οποτεδήποτε, υπάρχει κατ'επέκτασιν και η αναγκαιότητα για λύσεις σε τέτοιου είδους προβλήματα. Ας σκεφτούμε ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα και πια λύση υπάρχει.
Ευχαριστώ που μοιράζεστε την "οργή" και το "θυμό" σας προς τον πιθανό υπαίτιο, αν υπάρχει, αλλά στη δεδομένη φάση δεν έχει νόημα πια αυτό.
Είναι κάτι σαν σε χτυπάει την πόρτα σου το AIDS και τελικά το παθαίνεις κι ας μην είσαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Ακόμη και παιδιά το παθαίνουν πια δυστυχώς.
Τώρα τι γίνεται είναι το θέμα.
Πάντως όταν βρω τη λύση, να είστε σίγουροι πως θα τη μοιραστώ και τότε ίσως βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για κάποια ζητήματα που τώρα μου μοιάζουν απλά "ύποπτα"
|