View Single Post
Παλιό 08-11-2011, 17:33
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πρόβλημα στα πάσα του μπουζί; Πάει η κεφαλή!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από I.K Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατ'αρχήν να σε ευχαριστήσω για τις χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις σου που παραθέτεις. Απλά με βάση αυτά που αναφέρεις, έχω κάποια στοιχεία για την περίπτωσή μου που πάλι δε μου "βγαίνουν τα νούμερα".

1) Δεν ξεβίδωσα το μπουζί εγώ, για να "ανακατέψω" τα μέταλλα από τα σπειρώματα, αλλά μου πετάχτηκε σε πορεία.

2) Όταν άνοιξα το καπάκι της κεφαλής, είδα ότι είχε κάτι σαν μούφα επάνω, οπότε δεν "υπάγομαι" στην τρίτη περίπτωση, με σπείρωμα απ'ευθείας στην κεφαλή. Αυτό όμως καθιστά ακόμη πιο ύποπτη τη θέση της αντιπροσωπείας που μου είπε μεν φέρε να το δω, αλλά το πιθανότερο είναι να μην επιδιορθώνεται κι ότι δεν γίνεται με μούφα σε καμία περίπτωση αλλά να χρειαστεί αντικατάσταση. Άφησαν ένα πολύ-πολύ μικρό ενδεχόμενο για δημιουργία σπειρώματος στο ήδη "τραυματισμένο" σπείρωμα αν αυτό δεν έχει μεγάλη φθορά. Πήρα την απάντησή μου μόνος μου όμως, όταν διαπίστωσα ότι λείπει το μισό από αυτό.
Τωρα με αφησες μακακα!!!!!!!!!

Αν πω αυτα που θελω να πω - και λογω προτερου ''ανεντιμου'' βιου μου με τα GS και την αξιοπιστια τους εδω στο φορουμ - θα πεσουν ολοι να με φανε....οποταν δεν λεω τιποτα. Εγω στην θεση σου, και λογω της πιο πανω περιγραφης σου, θα εκανα την ''μαμα'' εταιρεια ανω κατω και πλαγιως!!!
Reply With Quote