View Single Post
Παλιό 23-07-2009, 21:36
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: καιει λάδια...πολλά?gs1150 adv?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vtheo Εμφάνιση μηνυμάτων
Το κοντέρ πέρασε τα 140 χλμ μόνο σε κάποια βαρετά κομμάτια της autostrada(το ίδιο ισχύει και για ταξίδια Ελλάδα μόνο σε βαρετά κομμάτια πηγαίνω πλακωμένος δηλαδή εθνική).Δεν βρίσκω το λόγο να πάω παραπάνω όταν έχεις να κάνεις ένα ταξίδι απολαυστικό.Άλλωστε δεν είμαι της άποψης όταν πάω κάπου να πάω το γράμμα στην ώρα του.Δεν είμαι μοτοσυκλετιστής με ρολόι.

Σίγουρα η κατανάλωση είναι πολύ πιο υψηλή όταν πας πλακωμένος και το έχω δει κ εγώ όταν ταξίδεψα βράδυ για Σαλόνικα και πηγαινα συνέχεια 160 με 200 ++.Αλλά δε πρέπει να απορείς όταν πας συνεχεια τσίτα!Και πιστεύω ότι την κατανάλωση την υπολογίζεις πάντα όταν πας φυσιολογικά.
Ερχεσαι λοιπόν στα λογια μου, μεχρι τα 140 η καταναλωση λαδιου ειναι μηδαμινη κι αυτο ειναι σωστό, απο εκει και πανω και σε παρατεταμενες 160αρες θα δεις την καταναλωση λαδιού!! αν κανεις το Αθηνα-Θεσσαλονικη με 160κμ στην θεσσαλονικη υπολογισε καπου στα 300-500ml!! τοσο ειχα στο 1150, αν εσενα σε παει στα 200-350 ειναι θεμα εξέλιξης μάλλον!! Αλλα και πάλι ειναι πολύ!!
Το ιδιο ισχυει και στην κατανάλωση καυσίμου!!! Το Βαραντερο μου στο Αθηνα-Βολος με 120κμ (ουτε μια φορα δεν τα περασα) δεν ξεπέρασε τα 5λ/100κμ, κι αυτο ειναι φυσικό όπως καταλαβαινεις!!! Εξάλλου την κατανάλωση των 4,9λ/100κμ την δινει και η ΜπεΜβε με αυτην την ταχυτητα!!

Last edited by GeorgeP; 23-07-2009 at 21:40.
Reply With Quote