Θέμα
:
Που είναι τα KTM;
View Single Post
#
43
24-07-2009, 00:49
killer
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Μπραχάμι
Μoto: R 1200 GS '08
Απάντηση: Που είναι τα KTM;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
GeorgeP
... στο 1200 GS που καβάλησα το 2007 σε καποιο ταξιδι αν ηθελα να κανω διορθωσεις με τα φρενα μεσα σε στροφή και με πολλα κμ απλα ηταν πολυ δυσκολο μιας και ειχε την ταση να σηκωνεται η μοτο απο πλαγιασμενη με τους κυλινδρους κατω που ηταν και να ανοιγει την καμπυλη της στροφής!! Ασχετος με τα GS τότε στο 1150 και σε μια τέτοια περιπτωση......... βγηκα σε χωράφια!!!!!! Και ‘’κουλος’’ πιστεψε με δεν ειμαι!!!
Αν καταφερνεις να κανεις διορθωσεις με
πολλα χιλ.
μεσα στην στροφη, φιλαρακι συγνωμη αλλα αδικησε ... μαλλον εισαι ο νεος Valentino!!!
Η μου κανεις πλακα
η δεν ξερεις
οτι τα GS λογω μη συμβατικων αναρτησεων αλλα λογω telelever μπορουν και στριβουν και κανουν διορθωσεις μεσα στη στροφη καλυτερα απο οποιαδηποτε αλλη μοτο της
κατηγοριας
του
...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
GeorgeP
Αγαπητε NLS, ΟΝ/ΟΦΦ να στριβει με την σκεψη δεν υπάρχει και δεν μπορει να υπαρξει λογω κατασκευής των και λογω γεωμετρικων χαρακτηρηστικων εν συγκρισει με τους ειδημονες που στριβουν με την σκεψη δηλαδη τα supersport!!!!!
Εκτος κι αν θεωρεις ¨η θέλεις να πεισεις τον εαυτόν σου οτι BMW= το τελειοτερο μηχανημα στον κοσμο!!!!
Κανεις λαθος να μπαινεις σε συγκρισεις μεταξυ on-off και supersport...
Δεν ειπε κανενας οτι το GS στριβει στις Σερρες καλυτερα απο to R1!
Το προβλημα πιστεψε με, δεν το εχουμε οι BMWκηδες (αν και δεν μου αρεσουν οι ταμπελες που προσπαθεις να βαλεις) εντελως φιλικα
!
Ειτε θες να το καταλαβεις, ειτε οχι, το GS ειναι η
ΚΟΡΥΦΑΙΑ
μοτοσυκλετα στην κατηγρια του... (ανετρεξε και εσυ σε περιοδικα με megatest απο το 2004 και μετα).
killer
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): killer