View Single Post
Παλιό 10-11-2011, 12:53
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Χωμάτινη βολτούλα το Σάββατο 12/11/11

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ειπα ποτε να μην φοραμε εξοπλισμο στις χωματινες βολτες. Εγω και στις Αλυκες Αναβυσσου να παω φοραω πληρη εξοπλισμο, ακομα και θωρακα.
Οταν βαζω μια ανακοινωση για βολτα, τουλαχιστον λεω τι συνθηκες επικρατουν. Ο καθενας μετα παιρνει την ευθυνη του.
Ο Δαναος ειπε να ειναι τουλαχιστον επιπεδου 1, οχι να το εχει παρακολουθησει. Πολυ σωστα το ειπες.
Και πως ξερει καποιος τι επιπεδου ειναι; Επειδη απλα το νοιωθει;

Και οσο αναφορα τα λαστιχα, ακομα και στα σχολεια λενε οτι τουλαχιστον το level 1 βγαινει και με ασφαλτινα. Αλλωστε και χωματινα να φορας, αν δεν ξερεις να το πας θα εχεις προβλημα.

Ντινοπουλε ξερεις οτι σε συμπαθω ιδιαιτερα και εχεις μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου λογω της βοηθειας που εδωσες στον γαμπρο μου. Εσυ και μερικα αλλα παιδια, δωσατε λιγο παραπανω χρονο ζωης σ αυτον τον ανθρωπο.

Δεν θελω να υπαρχει παρεξηγηση φυσικα. Εγω απλα το ειπα για να δωθει η χαρα και σε αλλα παιδια να συμμετεχουν στις βολτες και φυσικα μετα ν αποφασισουν αν θα πανε στα σχολεια και αν θα ξοδεψουν χρηματα για να παρουν χωματινα λαστιχα.

Φυσικα ο Δαναος ειναι ο αρχηγος της βολτας. Εγω απλα μια αποψη ειπα και πιστευω οτι δεν απεχει απο την πραγματικοτητα.
θεωρω οτι καταλαβαινεις το σκεπτικο μου!
απο τη στιγμη που καποιος οπως λες δε μπορει να κρινει αν ειναι επιπεδου level 1 κτλ πως περιμενεις να κρινει τον αν μπορει να παει με χωματινα η ακομη και το να παει...
για μενα χωμα = χωματινα λαστιχα=εξοπλισμος
αυτα!
Reply With Quote