View Single Post
  #50  
Παλιό 10-11-2011, 17:35
Markas Ο/Η Markas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: BMW F800GS, Yamaha WR250R
Μηνύματα: 1,358
Προεπιλογή Απάντηση: Markas & yns παρουσιάζουν: Ορεινή Έρημος, 21-22 Μαΐου 2

Να ευχαριστήσω και εγώ από τη μεριά μου όσους γράψανε καλά σχόλια, παρατηρήσεις ή μαντινάδες. Ο λόγος που βάζουμε αυτό το ταξιδιωτικό σε συνέχειες είναι γιατί ακόμα δε το έχουμε 100% τελειωμένο αλλά και γιατί νομίζω πως λόγο μεγέθους θα είναι πιο ευχάριστο να διαβάζετε σε δόσεις.


ΥΓ: Δραματική φωτογραφία γκρεμού δυστυχώς δεν έχουμε αυτή τη φορά. Εκλιπαρώ τη συγνώμη σας. Από την άλλη, όλη την ώρα δίπλα σε γκρεμούς ήμασταν

ΥΓ2: Από Κική προς Princess: Αν προσέξεις στο δεύτερο βίντεο που περνάμε το φαράγγι με τα τούνελ, είμαι όρθια και γυρνάω πίσω. Εκεί ο Νίκος πήγαινε πολύ προσεκτικά και ο#### γιατί είναι λίγο δύσκολο. Στα κανονικά όμως, με τόσες δύσκολες βόλτες που έχουμε κάνει έχουμε μάθει ο ένας τον άλλον. Εξάσκηση λοιπόν!

Last edited by Markas; 10-11-2011 at 17:36.
Reply With Quote