Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis
Αθανατοι Ελληνες Γεροντες στα καφενεια ολων των ξεχασμενων μικρων χωριων!
Μπραβο φιλε!
Αυτη η αφιερωση ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε για αυτους.
Οποτε βρεθειτε με τη μηχανη σας εξω απο καφενε με καμιναδα που καπνιζει κατεβειτε διχως δισταγμο και πιειτε ενα τσιπουρακι με τα μπαρμπαδια του χωριου.
Η κουβεντα μαζι τους ειναι μια απο τις μεγσλυτερες απολαυσεις που σου προσφερει η βολτα με μοτοσυκλετα στην Ελλαδα!
,
|
Πασχάλη οι άνθρωποι αυτοί, κατά τη γνώμη μου, φυλάνε Θερμοπύλες.
Μια κουβέντα ή έστω και ένας χαιρετισμός στον δρόμο νομίζω πως λέει πολλά.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
Εξαιρετικό!!!!!! 
Και ένα ακόμη μπράβο, για τον Καβάφη που μας θύμισες, με αφορμή τον Μπάρμπα-Στέφανο και όλους τους μπάρμπα-στέφανους του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού... της ζωής μας.
|
Το ταξιδιωτικό της ζωής μας φίλε Γιάννη...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Jefe
Aπό τα καλύτερα!
Jefe
|
Να ΄σαι καλά Θανάση.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Skyhigh
.....παντα φτιαχνεις ενα συγκεκριμενο νοσταλγικο "mood" με τα ταξιδιωτικα σου φιλε Βαγγελη αλλα αυτη τη φορα ειναι λες και με καθησες συνοδηγο σου στο ολο σεναριο..... το τραγουδι το εβαλα να παιζει και ξαναειδα ολες τις φωτο απ την αρχη με αλλο ματι.... Αθανατα Ελληνικα Βουνα που λεει ενας φιλος.... Μπραβο Βαγγελη σ'ευχαριστουμε....
|
Μιχάλη το συγκεκριμένο τραγούδι το άκουσα τυχαία χθες βράδυ ύστερα από προτροπή φίλου. Εικόνες και ήχοι μπερδεμένα στο μυαλό μου. Το ταξίδι που αναφέρει και πιο πάνω ο Θανάσης...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giamil
Φιλε Βαγγελη...το χεις!
RESPECT!
...κι αν η υποσχεση που του δωσες ειναι να του το γεμισεις το καφενειο μια μερα κοσμο με φουλ μηχανακια απ εξω....
ειμαι απο τωρα μεσα!

|
Να ΄σαι καλά Γιάννη. Σίγουρα η χαρά του θα ήταν μεγάλη