View Single Post
Παλιό 11-11-2011, 20:36
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων

εγω δεν εχω οδηγησει VARA στο χωμα και δεν μπορω να εκφραστω......πολλοι φιλοι εχουν ερθει στο χωμα με VARA ομως
οταν εννοουμε βολτα στο χωμα,δεν μιλαμε για moto-cross.....με αλματα και ταρζανιες,αλλα μπολικο παιχνιδι,στα πλαισια των δυνατοτητων του καθε αναβατη
αν θελουμε να συγκρινουμε κατι.....ισως θα επρεπε να συγκρινουμε τον ιδιο αναβατη με GS και VARA....με ποιο απο τα δυο θα εκανε πιο ευκολη και ευχαριστη χωματοβολτα....

Εχω ξαναγραψει οτι το Varadero απαιτει αρκετη εξοικειωση για να "το πας". Στα πρωτα χιλιομετρα σε παει εκεινο οπου του αρεσει. Ιδιως σε κλειστα κομματια προβληματιζει.

Αν ομως δωσεις στον εαυτο σου χρονο να προσαρμοστει στον "τροπο" του, παει μια χαρα.

Διαβαζω απο διαφορους που το εχουν δοκιμασει σε μικρες διαδρομες οτι δεν στριβει. Σας πληροφορω οτι στριβει μια χαρα... τουλαχιστον οσο αφορα τη εκδοση που εχω εγω (2007+).

Εχοντας κανει μονο λιγα χιλιομετρα με το ΜΚ1 (1999-2002)εχω ακριβως την ιδια αισθηση που περιγραφω παραπανω. Δεν στριβει.... Ομως ο φιλος Αποστολος που το εχει, το παει κυριολεκτικα σαν Supersport. Δεν λεω, εχει το χαρισμα αλλα και το ΜΚ1 ανταποκρινεται μια χαρα!
Reply With Quote