24-07-2009, 18:05
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Μπραχάμι
Μoto: R 1200 GS '08
|
|
Απάντηση: Που είναι τα KTM;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
παντα συζητάω και ποτε δεν επιδυκνείομαι!!!! Αν εσυ το εκλαμβανεις ετσι τότε εισαι ο μονος σε αυτο εδω το φορουμ!!!
...Για μέτρα:
- 6000κμ βουνισιο αγωνιστικο enduro
- 56 φορες συμετοχη (ιδιωτης) σε αγωνες μοτοκρος, η μια στο παλαι ποτε Ελληνοβουλγαρικό ΜΧ
- Πανω απο 1500κμ αγωνιστικό enduro σε αμμο
- Touquet (τι ειναι αυτό?)
- Ραλλυ ακροπολις (2 φορές)
Εχω κι άλλα, αλλά φτανει ως εδω!!!
... εχουμε σπάσει και καμια περόνη (αντε καμια κλειδα), πρέπει να εχουμε νοιωσει στο πετσι μας τους βαθμους ποινης απο τους αγωνοδικες και πρέπει να εχουμε τουλαχιστον επισκευασει ΜΟΝΟΙ μας ενα σκασμενο λαστιχο πανω στον Κιθαιρωνα με την αγωνια να προλαβουμε μην μας πιασει η νυκτα!!! Πρέπει να εχουμε χασει τουλαχιστον τα μισα μας υγρα σε ενα μονον περασμα στην αμμο του Καϊάφα με εντουρο μοτοσυκλετα, πρέπει να εχεις λυσει τουλαχιστον εναν κινητηρα κατα μεσης του αγωνα ............................... κι αλλα πολλα που πέρνουν χρόνια!!!!!!
Αν δεν τα εχεις κανει αυτά τότε μην ερχεσαι να μου πεις εμενα περι σεμιναρίων και περι αισθησεων στην οδηγηση!!!!!!!! Απέχεις πολύ!!!!!!!!!
|
Ευτυχως που δεν επειδυκνειεις τις ικανοτητες σου!!!  
Τελος παντων ... απο τα γραφομενα και απο το υφος σου καταλαβαινω οτι εχεις μια προκαταληψη για τις ''υπερεκτιμημενες'' GS1200...
Ευχομαι η πειρα που εχεις αποκτησει (δεν αμφιβαλλω καθολου) να την μεταδωσεις και να πεισεις τους παντες οτι τα BMW ειναι μηχανες που απευθυνονται σε χαζους καταναλωτες, με πολλα φραγκα, που τρωνε κουτοχορτο και αγοραζουν αυτο που τους πλασαρει το καλο μαρκετιγκ... και οτι τα Varadero απευθυνονται σε ψαγμενους αναβατες, που εχουν φαει τους δρομους και τις πιστες (ασφαλτινες-χωματινες) με το κουταλι, εμπειρους, με καταναλωτικη παιδεια που δεν θα πεταγαν τα λεφτα τους για να αγορασουν μια μη εξελιξιμη μοτοσικλετα που φοραει το ιδιο μοτερ απο τις αρχες του Β'Π.Π.....
Παιδια καλα ταξιδια με οτι μοτο και αν καβαλατε!!!
Ο πατερας μου (Γιωργος και αυτος, σαν εσενα) ακομα κατοχος μιας υπεραριστης διατηρημενης V2 Honda CX500Ε του '82, οταν κατεβηκα για πρωτη φορα στο χωριο με το 1200GS και το φιλαρακι μου με την καινουρια του Varadero, τις κοιταγε παραξενα (λογω ογκου, ηλεκτρονικων κλπ) και στην μονη που ανεβηκε ... ηταν αυτη του φιλου μου... (παλιοκολλημενοι Hondaκηδες)!!!! 
Last edited by killer; 24-07-2009 at 18:08.
|