Θέμα
:
Που είναι τα KTM;
View Single Post
#
55
24-07-2009, 18:10
wet & dirty
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550
Απάντηση: Που είναι τα KTM;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
killer
Ευτυχως που δεν επειδυκνειεις τις ικανοτητες σου!!!
Τελος παντων ... απο τα γραφομενα και απο το υφος σου καταλαβαινω οτι εχεις μια προκαταληψη για τις ''υπερεκτιμημενες'' GS1200...
Ευχομαι η πειρα που εχεις αποκτησει (δεν αμφιβαλλω καθολου) να την μεταδωσεις και να πεισεις τους παντες οτι
τα BMW ειναι μηχανες που απευθυνονται σε χαζους καταναλωτες, με πολλα φραγκα, που τρωνε κουτοχορτο και αγοραζουν αυτο που τους πλασαρει το καλο μαρκετιγκ...
και
οτι τα Varadero απευθυνονται σε ψαγμενους αναβατες, που εχουν φαει τους δρομους και τις πιστες (ασφαλτινες-χωματινες) με το κουταλι, εμπειρους, με καταναλωτικη παιδεια που δεν θα πεταγαν τα λεφτα τους για να αγορασουν μια μη εξελιξιμη μοτοσικλετα που φοραει το ιδιο μοτερ απο τις αρχες του Β'Π.Π.....
Παιδια καλα ταξιδια με οτι μοτο και αν καβαλατε!!!
Ο πατερας μου (Γιωργος και αυτος, σαν εσενα) ακομα κατοχος μιας υπεραριστης διατηρημενης V2 Honda CX500Ε του '82, οταν κατεβηκα για πρωτη φορα στο χωριο με το 1200GS και το φιλαρακι μου με την καινουρια του Varadero, τις κοιταγε παραξενα (λογω ογκου, ηλεκτρονικων κλπ) και στην μονη που ανεβηκε ... ηταν αυτη του φιλου μου... (παλιοκολλημενοι Hondaκηδες)!!!!
wet & dirty
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): wet & dirty