View Single Post
Παλιό 15-11-2011, 16:47
sid2011 Ο/Η sid2011 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2011
Περιοχή: trikala
Μoto: transalp xlv 650
Προεπιλογή Απάντηση: Βοήθεια για αγορά μπότας Enduro.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Andreas_F800GS Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να επισημάνω όμως ότι δεν ζήτησα τίποτα τσάμπα! Δεν μου τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια και ζήτησα να μου πει κάποιος αν έχει δοκιμάσει ή ξέρει κάτι σχετικά με τις μπότες που είδα για να μην πάρω κάτι που είναι τελείως μάπα. ΟΚ, δεν θα είναι σαν τις SIDI για παράδειγμα αλλά και στο 1/3 (ή και 1/4) της τιμής των SIDI φυσικά και δεν περιμένω θαύματα. Μια αξιοπρεπή μπότα που να μην κοστίζει το μισό του μισθού μου ψάχνω...

Όσο για το θέμα του νερού, η κουβέντα είναι καθαρά θεωρητική και χωρίς άλλο ενδιαφέρον εκ μέρους μου, μιας και η (όχι) εμπειρία μου δεν είναι αρκετή για τέτοιες εξορμήσεις. Γι' αυτό και στο αρχικό μου post δεν ανέφερα τίποτα σχετικά με ικανότητα αντίστασης στο νερό. Η κουβέντα πήγε εκεί και απλά την συνέχισα για να μάθω κάτι περισσότερο.

Χωρίς παρεξήγηση από μέρους μου και πάντα φιλικά.
λοιπον για να σοβαρευτουμε αν δεν προκειται να κατεβεις σε αγωνες εκεινο που πρεπει να κοιταξεις στις μποτες που ψαχνεις ειναι να καθονται καλα στα ποδια σου και να σε προστατευουν οσο το δυνατο περισοτερο !! γιατι οι χωματινες διαδρομες εχουν και πετρες και ξυλα εκτος απο χωμα και νερο !τωρα αν γινεις και λιγο μουσκεμα η λερωθεις αυτα πιστευω πως ειναι οι φασεις που θα συζητας μετα με τους φιλους σου σε καποιο καφε !!και ειναι αυτα συνηθως που σου μενουν !! οποτε μην τις χρυσοπληρωσεις δεν κανουν οι μποτες τον αναβατη ο αναβατης κανει τις μποτες!!
Reply With Quote