Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
καμιά φορά διαβάζω τα παιδιά (ειδικά τον George) και αναρωτιέμαι "βρε μήπως μου έτυχε; γιατί έχω κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που περιγράφει;"
τέσπα
|
O Zοζ από ότι έχω διαβάσσει είναι ένα άτομο με μια καλή εμπειρία. Οπότε πολλά πράγματα που για κάποιον πολιτικό οδηγό είναι ίσως πρόβλημα ή το αντίθετο, ίσως αυτός να τα ξεπερνάει.
Ακόμα η γνώσση σε κάνει να βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Εκεί που άλλοι σταματούν εσύ προχωράς ακόμα. Εκεί που άλλοι ψάχνουν αξεσουάρ για το φανάρι ή το βαρελάκι υγρών φρένου, εσύ αλλάζεις απόσβεση-επαναφορά ή σωληνάκια υψηλής γιατί βράζουν τα φρενα σου.
Λίγο πολύ Νίκο και ο Γιώργος τα ίδια λέει.
Για κάποιον που η χρήση της μοτοσυκλέτας είναι ας πούμε απλή, όλα τα μοτο είναι καλά, και πραγματικά όλες οι μοτοσικλέτες είναι καλές. Αν θες κάτι πιο ειδικό (ταξίδι ή χρήση σε χώμα ή μανιτζέβελο μοτο) εκεί κοιτάς άλλα πράγματα που για τον άλλον είναι αδιάφορα..