PROLOGUE λεμε
Προετοιμάζοντας και πραγματοποιώντας ένα ταξίδι με τη μοτοσυκλέτα, αποτελεί, πριν ξεκινήσεις ακόμη, μια εκκολαπτόμενη περιπέτεια. Όσοι έχουμε αυτό το μικρόβιο φροντίζουμε να το διατηρούμε, γιατί αποτελεί πηγή μόνιμης ευτυχίας.
Έχουν υπάρξει άνθρωποι κατά μονάς ή και σε ομάδες που έχουν κάνει απίστευτα δύσκολα και επικίνδυνα ταξίδια, αντιμετωπίζοντας ακόμη και ζητήματα ζωής και θανάτου.
Τέτοια ταξίδια δεν αξιώθηκα να κάνω ακόμη. Το ταξίδι αυτό, δεν αποτελεί ούτε άθλο, ούτε κάτι ιδιαίτερο για να το παρουσιάσω ως κάτι αντικειμενικά σημαντικό. Ήταν απλά ένα προσωπικό στοίχημα, το οποίο υποσχέθηκα να κερδίσω. Ήταν σημαντικό για μένα και αυτό μου έφτανε.
Πριν σοβαρέψω και άλλο τον πρόλογο (που δεν το θέλω με την καμία), δηλώνω απλά μέσω αυτής της δημοσίευσης, οτι θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μικρή περιπέτεια με όσους έχουν όρεξη να τη διαβάσουν.
ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Τα παρόν ημερολόγιο ταξιδίου, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντιμετωπιστεί ως ασφαλές. Ο υπογράφων έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές, για αντισυμβατικότητα, παρορμητικότητα, υπέρμετρη φλυαρία (ψέματα λένε), μηδενισμό, ύφος υπεροψίας, ασύνδετες σκέψεις, χαμένη αίσθηση του χρόνου, απουσία φόβου, αναισθησία κινδύνου (new expression), έλλειψη χιούμορ, δυσκοιλιότητα, μαγουλάδες, αξύριστο...πρόσωπο, madchester και Punk fan at the same time, ΠΑΟΚ μεχρι θανάτου, αυτοσαρκαστής.... και για το τέλος...... χωρισμένος με τη σοβαροφάνεια.
Δεν σκοπεύω να καταρρίψω καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, γι αυτό και δεν μπορω σε καμία περίπτωση να εγγυηθώ (κάπου το άκουσα τελευταία αυτό), για την ακεραιότητα τόσο των ματιών σας, όσο και για την κατάσταση του νευρικού σας συστήματος, σε οποιαδήποτε φάση ανάγνωσης.
Επίσης το παρόν «ταξιδιωτικό» έχει καταταχθεί στην κατηγορία «θρίλερ», για όσους με μακροχρόνιους αγώνες, έχουν κατακτήσει και κατοχυρώσει σταθερή θέση, στην πλευρά του αγαπημένου τους καναπέ που τους βολεύει περισσότερο και δεν διανοήθηκαν ούτε καν να ταξιδέψουν μέχρι το περίπτερο. Το ίδιο ισχύει και για όσους αντιμετωπίζουν τους μοτοσυκλετιστές ως κορύνες σε bowling game.
Όλες οι αναφερόμενες καταστάσεις, πρόσωπα και ονόματα, έχουν απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα. Δεν χρησιμοποιήθηκαν κομπάρσοι και οι φωτογραφίες πλην 2-3 με αστερίσκο καθώς και τα βίντεο έχουν όλα αποτυπωθεί από εμένα.
Έχετε το δικαίωμα να παραμείνετε σιωπηλοί κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. Οτιδήποτε θέλετε να σχολιάσετε, παρακαλώ κάντε το γραπτώς. Οποιοδήποτε γραπτό σχόλιο, μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας In the court of law. Σε περίπτωση εγκλωβισμού στο κείμενο, έχετε δικαίωμα να κάνετε ένα και μοναδικό τηλεφώνημα.
Για χορηγίες, εκφράσεις θαυμασμού και αγάπης, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα (ΠΜ) και θα φροντίσω να τα παραλάβω αυτοπροσώπως.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Καταναλώστε το πριν λήξει
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Θα παρακαλούσα για την κατανόησή σας, σε ότι αφορά τις αμερικανιές που εμφανίζονται κατά διαστήματα στο κείμενο. Υπήρξαν και τέτοιες στιγμές.....