Ειπαμε η ημιμαθεια ειναι χειρότερη της αμάθειας!!!!!!!!!! Αυτο απορρέει απο τα γραφόμενα σου (κατ' έξακολουθηση μάλιστα) οσον αφορα το συντακτικό, το λεξιλόγιο και γενικά την ελληνικη γραμματικη της Δημοτικης γλώσσας αφου ειναι πασιφανές ότι δεν καταλαβαινεις το πνευμα γραφής μου!!!! Μηπως δεν βαζω σωστα τα σημεια στιξεως??? Που να εγραφα με συντακτικο αρχαίζουσας καθαρευουσας!!!!!
Οσο τα ''περι χαζών καταναλωτών κατόχων BMW'' που αναφέρεις.......''σύ είπας'', εγω δεν το ανεφερα πουθενά!! Ουτε μπορεις να κατηγορείς κάποιον οτι ''το εννοησε'' αφου τίποτε δεν παραπέμπει σε κατι τέτοιο (συντακτικό, γραμματικη κ.λ.π. των γραφομενων μου) !!! εξάλλου θα ημουν τουλαχιστον ηλιθιος αν χαρακτηριζα κάποιους (κατόχους BMW) αφου την ιδια στιγμή θα εθετα εαυτόν στον ιδιο χαρακτηρισμό σαν πρωην κατοχος BMW GS και νυν θαυμαζων των τεχνολογικων καινοτομιων που φέρει (και που εχω αναφερθεί στο παρελθόν) αλλα και κατακρινων αυτάς αφου πολλάκις υποπίπτουν σε βλαβες!!
Και το ξαναλεω σε όλους,
α) αν
- οι αληθειες ¨η ψεματα περι προβληματων που γραφονται σε ολα τα περιοδικά του κοσμου και
- οι αληθειες ¨η ψεματα περι προβληματων που αναφερονται σε αυτο εδω (και σε άλλα) το φορουμ απο τους ιδιους τους ιδιοκτητες τους
ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ¨η
ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να λεγονται απο μη κατόχους BMW μοτοσυκλετών διότι τα εκλαμβανετε ως debate, ως κατηγόρια, ως
''"κρούστα" αλλά από πίσω είναι πάντα αυτό'', εγω δεν μπορω να κανω τίποτε επι τουτου παρά μονον να σταματησω να γράφω!!! Κανενα πρόβλημα!!! Αρκει να μου το πείτε!!!! Τόσο απλά!!!
Εσεις δε απο την άλλη σε καθε πρόβλημα που παρουσιάζεται σε BMW να αρκεστητε σε φιλοφρονησεις προς τον παθών....''
ας ειναι το τελευταίο βρε φίλε GeorgeP....'' κι άλλα συναφή!!
β) ακομη
- δεν μπήκα σε αυτο εδω το φόρουμ να κατηγορησω καμιά εταιρεία!! Πόσο μάλλον την BMW
- δεν μπηκα σε αυτο εδω το φορουμ δια να αρχισω ''εσκεμμενα'' ¨η ''κατα λάθος'' κανενα debate και καμια αντιπαράθεση
- Δεν εχω σκοπό να σταματησω να γράφω και να αναδημοσιευω οτιδηποτε (καλό ¨η κακό) υποπέπτει στην αντιληψη μου απο ξενα και ελληνικα σαιτς σχετικα με τα BMW!! Εκτος κι αν ''εξ αναγκασθω''!!
- Δεν εχω σκοπό να σταματησω να γράφω τεχνολογικα αρθρα που σκοπό εχουν την ενημερωση (βλέπε duolever) κι οχι το ''ξεκαθάρισμα'' του καλυτερου απο το χειρότερο. Διότι παντα πιστευα οτι το ''σερβιρισμα'' ειναι το πρωτο touch αλλα το τελικο πακετο ειναι η ουσία!!!! Και καλυτερα να το ξερω πρωτος αυτο το ''πακετο'' για να μπορω να συζητησω με τον πωλητη κατα το ''σερβιρισμα''!!
- εισαστε ευπροσδεκτοι να κανετε το ιδιο εδω www.varaderomania.gr παντα με ωραίο τρόπο όπως ηδη γινεται με καποιους απο εσας στο εν λογω σαιτ!!
- ...δεν εχει!!!!!!!!