20-11-2011, 23:57
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure
|
|
Βόλτα με την Piouzi - ΠART ένα
Η ώρα είχε φτάσει...
Μετά από μια τρομερά δύσολη χρονιά, μια επιθυμία επιτέλους γίνεται πραγματικότητα.
Ένα ταξίδι μόνος μου με την Piouzi (το όνομα της χοντρής μου πια) σε μέρη που ζήλευα όταν έβλεπα τους συνφορουμίτες ( gsforum.gr), να πατούν ονειρεμένα τοπία στους Δολομίτες....το Stelvio, και τόσα ακόμη σημεία που δεν χορταίνεις να τα χαζεύεις στις φωτογραφίες τους.
Η απόφαση άργησε να έρθει αλλά ήταν ειλημμένη και τίποτα δεν μπορούσε να με σταματήσει. Το χειμερινό χαζό ατύχημα, μου έδωσε μαθήματα που δεν είχα πάρει στα 17 χρόνια που οδηγάω μηχανή. Όλη αυτή η χρονιά γενικά μου έκανε εντατικά φροντιστήρια ζωής. Έτσι ήμουν έτοιμος από κάθε άποψη
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά
Ημέρα -150 (περίπου)
Στόχος: Όνειρο
Το ένα πόδι ψηλά σε σκαμπό να μην πονάει.....Τα χέρια κολλημένα στο πληκτρολόγιο και τα μάτια στοχεύουν μια-μια τις φωτογραφίες από ταξίδια φίλων. «Κάνε υπομονή θα γίνεις καλά» σκέφτηκα.........
Ημέρα -45 (περίπου)
Στόχος: Απόφαση
«Θα πάμε;» με ρωτάω...
«Το συζητάς;» απαντάω..........
Ημέρα -44 (περίπου)
Στόχος: Οργάνωση
...Πιάνουμε δουλειά λοιπόν
Τίποτα δεν ήταν έτοιμο.
Βγάλε πορείες, όρισε σταθμούς διαμονής, κλείσε ακτοπλοϊκά, κλείσε εισιτήρια και τέλος ξενοδοχεία. Για τα ακτοπλοϊκά "καθάρισε" ο συμφορουμίτης Αντώνης (moby) και τον ευχαριστώ θερμά.
Έπρεπε επίσης να προμηθευτώ όλο τον εξοπλισμό, προκειμένου να ολοκληρώσω με ασφάλεια και σχετική άνεση (στεγνός), το ταξίδι μου. Το ατύχημα είχε αναβάλει κάποιες αγορές μου οπότε άρχισε το σαφάρι για την ολοκλήρωση του πακέτου. Παντελόνι να ταιριάζει με το revit cayenne pro, μπότες, αδιάβροχα, gps, φωτογραφική (άσχετη με ασφάλεια και άνεση αλλά απαραίτητη για να συντηρήσει τις άπειρες εικόνες , μυρωδιές, θερμοκρασία...σκέψεις )
Επιπλέον χάρτες, ασφάλεια και πράσινη κάρτα,τυπωμένα αποδεικτικά κρατήσεων,εισητήρια και όλη η χρήσιμη και άχρηστη χαρτούρα που η ανασφάλεια προτρέπει να πάρεις μαζί.
Ημέρα 0: Πέμπτη 04/08/11
Στόχος: Κλείσιμο Βαλιτσών και Ύπνος
Αφού δεν πήρα ανάσα όλη τη μέρα από το "τρέξιμο", τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και το δυσκολότερο...το έξυπνο πακετάρισμα στις βαλίτσες, είχε έρθει η ώρα για να χαλαρώσω. Κάθησα στο μπαλκόνι και έπαιξα με τη φωτογραφική μου λίγο πριν αλλάξει η μέρα. Λατρεύω την Αθήνα τον Αύγουστο και ήθελα να πάρω μερικές εικόνες της μαζί.
Φωτό 0-1: Είμαι μεθυσμένος ή απλά η Αθήνα καταρρέει?
Φωτό 0-2: Διακριτικός νέον σταυρός....σεμνά και ταπεινά!!!
Φωτό 0-3: gazi towers looking at her!

Ολα έτοιμα setαρισμένα και πακεταρισμένα λοιπόν. Υπνο για να την κάνουμε νωρίς. Ο ύπνος όμως δεν έρχονταν και το «νωρίς» έγινε «αργότερα»
Last edited by z_atomic; 21-11-2011 at 00:36.
|