View Single Post
Παλιό 21-11-2011, 11:54
vtheo Ο/Η vtheo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Π.Φάληρο,Αττικής
Μoto: R1200 GSA
Προεπιλογή Απάντηση: Έξυπνη ήλεκτρονικη ανάρτηση Ohlins για το gs..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων
1100 μόνο??

Αν αυτό είναι τελικά το ποσό, νομίζω ότι η wilbers γίνεται το μεγάλο φαβορί για την περίπτωση μου...

Αλήθεια, υπάρχει κανείς εκεί έξω που να έχει προσωπική εμπειρία από την εν λόγω ανάρτηση??
Θοδωρή σου παραθέτω το email μου σχετικά με τα ερωτήματα μου στην wilbers Γερμανίας και την απάντηση τους:

Dear Sir/Madam,

I'm an owner of R1200GSA (2008 model) with ESA and I would like to replace the suspensions.Recently I read on your web-page the solution of "wedding" the BMW ESA with your shocks.Could you please tell me if there is a partner of your company in Greece? If it needs to sent these in Germany how long you will need to convert the OEM suspensions to wilbers?And how much does it costs?Do you provide guarantee?

I am looking forward for your precious reply.

Regards,

Theodoros Valogiannis
Athens Greece

και η απάντηση τους :

Dear Theodoros,

thank you very much for your inquiry!

We have an importer in Greece who was special schooled for Wilbers products and also for WESA, he is able to do this job and maybe it´s easier for you to contact him directly:

Stavros Tsoleridis
Sixdays service point
olimpiados 83
GR – 56433 Thessaloniki
stsoleridis@gmail.com

Best regards

Vanessa Naber

Wilbers Products GmbH
Frieslandstraße 10
48527 Nordhorn

Tel. 0049 (0)5921 727170
Fax 0049 (0)5921 74099
info@wilbers.de
www.wilbers.de

Το WESA είναι το σύστημα ΕSA που έχει η μαμά ανάρτηση προσαρμοσμένο στο νέο αμορτισέρ.Μπορείς να καλέσεις τον εδώ αντιπρόσωπο και να σου λύσει όλες τις απορίες σου.Όσον αφορά εντυπώσεις φίλε εγώ απλά έχω κάνει αναζήτηση γιατί πλησιάζει και εμένα η στιγμή της αλλαγής.Ψάχνοντας όμως στο διαδίκτυο έπεσα σε κάποιες αναφορές στο advrider που κάποιοι τις παρουσιάζουν καλύτερες και από τις μαμά.Αυτά από μένα.Αντε και με το καλό να δεις στο κοντέρ σου 200.000 χλμ τώρα!
Reply With Quote