...κατι μπαρακια, στο γηπεδο της μπαρτσα, το απιθανο ενυδριο, στην παραλια, λιγο εδω λιγο εκει...2μερες...απο κει και περα..... ηθελα να ανεβω στη μηχανη μου και να την κανω....να νιωσω τον αερα... το δρομο...την κινηση....το πουθενα....ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ....δε μου αρεσε αυτο το κλεισιμο στα τσιμεντα για πολυ...το ειπα στα φιλαρακια. Ο Γιαννοπουλος επρεπε οπωσδηποτε να την κανει την αλλη μερα για να γινει νονος...αλλιως την μικρη Σοφια ακομη μπεμπα θα τη φωναζανε....ο Αντωνης με τον Κωστα θα γυρνουσανε παραλιακα....και 'γω βορεια...χεχεχε

. Θα πηγαινα Παρισι για να δω κατι.... και απο κει....αλλου. Ετσι και εγινε πρωινο καφεδακι αγκαλιες δυο δεξια και δυο αριστερα!!!! Α!!! Εγω απο το καραβι δεν ειχα τηλ. ηταν μονο για φωτογραφιες....

ετσι μετα τα συνορα ξαναχωρισαμε με τον φιλο....και ο καθενας στο ονειρο. Εκανα καπου 1000 χλμ. μια επαρχιακο, μια γρηγορο, μια εγνατια, μια γρηγορο. Καποια στιγμη αρχισε να σουρουπωνει...ρωτησα σε ενα χωριουδακι για καμπινγκ αλλα....ρωταω για ξενοδοχειο μου λενε στο πρωτο 60, στο δευτερο 40...ε λεω αν ρωτησω ακομη κανενα θα βρω με 30

....το τι κρυο εφαγα ρε παιδια δε λεγεται..!!!!!!