Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από skippybi
Ανέβηκε ένα θέμα για μια έκπτωση προς το φόρουμ που δεν ξέρουμε υπό ποιές συνήκες πραγματοποιήθηκε, αν δηλαδή κοπίασαν κάποιοι από εδώ μέσα ή αν προσφέρθηκε για εμπορικούς ακόμα λόγους, και του μαμήσαμε τη μάνα...
πείτε ένα ή μισό ευχαριστώ αν νιώθετε πως θα έχετε κάποιο κέρδος αλλιώς αγνοήστε το και αφήστε τα ''κορόιδα'' να ωφεληθούν!!!
Εννοείτε πως διαφορετικές απόψεις μπορούν και πρέπει να ακούγονται, και γι αυτό θα ήταν καλύτερο να ανοίγατε ένα καινούριο θέμα που να παρουσιάζατε τεκμηριωμένα τις απόψεις σας για την πολιτική που εφαρμόζει η ''μαμά'' ο επίσημος, ο εξουσιοδοτημένος και ο κάθε συνεργάτης στο χώρο...
Αν μη τι άλλο μη φαινόμαστε αχάριστοι σε όποια μικρή προσπάθεια γίνεται ακόμα και αν κερδίζουν οι άλλοι περισσότερο από αυτό που μας προσφέρουν...
|
Ζητώ συγγνώμη για την παράλειψη. Έχεις δίκιο οτι ένα ευχαριστώ τουλάχιστον έπρεπε να το πω.

Για δύο λόγους δεν το είπα, πρώτον γιατί έλαβα στο κινητό μου sms από δύο επίσημους αντιπροσώπους για την εν λόγω έκπτωση (οπότε και υπέθεσα οτι δεν ήταν κάτι special για τα μέλη του forum) και ο δεύτερος οτι παρασύρθηκα από τα τελευταία posts...
Δεν ξέρω αν με το "πείτε ένα ευχαριστώ..." εννοούσες κι εμένα (όποιος έχει τη μύγα...) πάντως από εμένα έστω και ετεροχρονισμένα έχει ένα μεγάλο ευχαριστώ ο δημιουργός του θέματος!