View Single Post
Παλιό 23-11-2011, 00:49
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
Προεπιλογή Απάντηση: 20/11/11 ΒΟΛΟΣ -ΑΝΑΒΡΑ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ82 Εμφάνιση μηνυμάτων
Για αυτους που σχολιαζουν και προσβαλουν αυτον που κανει την τιμη και την χαρη να μοιραζεται μαζι σας πραγματα θα ηθελα να σας πω και θα ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι, οτι και τον πολιτισμο και την ιστορια του καθε τοπου που επισκεπτομαι καθε εβδομαδα και πολυ περισοτερο για τα μεροι του Νομου μου. Και για να ξεκαθαρισω λιγο ειπα γενικα... και στο φιναλε ειναι αποψη μου αυτη και δεν την επεβαλα σε κανεναν απλα με αυτα που διαβαζα ακουγα περημενα περισοτερα πραγματα να δω... ποιο γραφικο. τεσ πα σας παρακαλω σταματηστε τα σχολια γιατι απο τον καναπε ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει... δεν επιτρεπω σε κανεναν και δεν εχω δοσει κ το δικαιομα αυτο.
Σιγά βρε μεγάλε μας στράβωσες με το μέγεθος της γραμματοσειράς

Ποιος σε πρόσβαλε???

και μην είσαι τόσο οξύθυμος, βεβαια τα 30 σου χρόνια δικαιολογούν τα νεύρα σου,

Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στην Ανάβρα Μαγνησίας είναι που σχολίασε ο Βασίλης ακα Uriah Heep, διάβασε προσεκτικά το σχόλιο που παραθέτει και προβληματίσου!
Κάθε τι δεν είναι τυχαίο...
Εβαλες ωραίες φωτό σου είπαμε τα μπράβο τι άλλο περίμενες
Τι εννοείς πιό γραφικά...
Κουλάρησε και το αν θα ασχοληθείς η όχι εσύ το αποφασίζεις

Εγώ πάντως πέρασα ωραία με τις φωτό σου και επαναλαμβάνω ότι η Ανάβρα είναι ένα μέρος που θέλω να επισκεφτώ για να δω στην πράξη τι κατάφερε μια μικρή κοινωνία που αποφάσισε να μην πει "δεν βαριέσε" και "ωχ αδερφέ"

Φαντάζομαι το βαθμό 4 τον έβαλες για τα τοπία ε? η σε ενόχλησαν οι σβουνιές από τα ζώα των κτηνοτρόφων?
Ε δεν είναι όλη η Ελλάδα Τσαγκαράδα, ούτε Χορευτό
και αυτό με τον καναπέ??? μήπως είναι λίγο προσβλητικό??
λέω εγώ τώρα Αντωνάκη...

εσύ τις μεγάλες ιδέες τις γράφεις όρθιος???

Πολλά χαιρετίσματα στη Μαγνησία!

Last edited by siraxanz; 23-11-2011 at 01:05.
Reply With Quote