Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Βαλτα στο πλυντήριο με μπόλικο Soupline σε πρόγραμμα χωρίς στίψιμο, και όταν βγουν, ασε τα να στεγνώσουν καλά... πολύ καλά όμως !!!
Ακόμα και πάνω σε καλοριφέρ... εγώ έτσι τα έκανα λίγο πριν αποφασίσω να τα πετάξω και δούλεψε... 
|
οπα οπα.... απαγορευετε η χρηση μαλακτικου σε μεμβρανες αδιαβροχοποιησης..... τα γαντια αυτα ειναι goretex με τη χρηση μαλακτικου καταστρεφεις τις ιδιοτητες της μεμβρανης.... μαλιστα σε πολλα ρουχα που περιεχουν μεμβρανη Goretx η παρομοια το αναφερει και στις οδηγιες καθαρισμου......και το καλοριφερ απαγορευετε δια ροπαλου εκτος αν θες να καψεις τη πολυ ευαισθητη αυτη μεμβρανη....
Πλυντα στο πλυντηριο σε ενα ελαφρυ προγραμμα με νερο max 30 με στηψιμο οχι σε τρελες στροφες (αυτο με το στηψιμο ειναι μυθος.... φαντασου οτι την ωρα εκεινη τα γαντια σου θα ειναι ακινητα κολημενα σε ενα σημειο του καδου.... δε κοβουν βολτες) ετσι θα φυγουν τα τρελα νερα και απλωσε τα να στεγνωσουν στον ηλιο με ανηκτα φερμουαρ και δεσηματα.... χιλιες φορες καλυτερα απο το καλοριφερ
ειμαι επαγγελματιας και κατι ξερω παραπανω....τα γαντια ειναι γενικα πιο δυσκολα στο καθαρισμο αν δεν ειχε τη μεμβρανη μεσα θα βαζες και μαλακτικο και οτι γουσταρεις...
δες και οδηγιες που εχω γραψει πιο κατω σε ποστ για πλυσιμο μπουφαν....