Απάντηση: Θα δανείζατε την μηχανή σας ; και αν όχι γιατί ;
Για κοντινες αποστασεις την εχω δανεισει ΜΟΝΟ σε πολυ φιλους οι οποιοι ειχαν μηχανη-οδηγικη παιδεια πανω απο ολα κ εμπειρια..H αληθεια ειναι οτι εχω δανειστει μηχανη φιλου για 10 μερες να παω διακοπες..Πολυ καλος φιλος,το οποιον ειχα εξυπηρετησει αρκετες φορες εντος πολης με την δικια μου μηχανη..Οταν του ζητησα μου ειπε ''Το ζητας κιολας?Παρε τα κλειδια κ να περασετε σουπερ!"Μου εδωσε τα κλειδια την ιδια στιγμη,αλλα ενα αγχος στο προσωπο του ηταν διακριτο..Κ λογικο το βρισκω..Εγω στην ιδια περιπτωση δεν νομιζω να την εδινα,παρολο που του ειχα πολυ εμπιστοσυνη κ ηταν γενικα ησυχος οδηγος..Ο λογος ειναι η υστερια κ η "μιζερια"που εχω και που εχει ο καθενας απο μας με την μηχανη του..Θα ειχα χασει κυριολεκτικα τον υπνο μου κυριως για την σωματικη ακεραιοτητα οδηγου-συνοδηγου κ για τις τυψεις που θα ειχα αν συνεβαινε το οτι,δηποτε..
Το αγχος που ειχα ειδικα μεχρι να φτασω Πειραια δεν λεγεται..Την μηχανη την γυρισα πισω σωα κα αβλαβες αλλα δεν νομιζα να το ξαναεκανα ποτε με το αγχος που ειχα μην πεσει μην γρατσουνιστει μην συμβει κατι..
Ακριβως τι ιδιο αγχος θα ειχα κ με την δικια μου,αλλα το δικο σου ειναι δικο σου,δεν εχεις να δωσεις λογο σε κανεναν..
|