View Single Post
Παλιό 26-11-2011, 00:34
Astakos82 Ο/Η Astakos82 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Μoto: R1200GS , DIAS
Προεπιλογή Απάντηση: 2μερη Γυρος Πελοποννησου...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Βάζοντας τις πόλεις στους χάρτες της Γκούλι, όπως τις έγραψες, μας βγάζει ένα 36ωρίτικο σχεδόν διήμερο...
Όποια πρόταση και να σας κάνουμε είναι για το κακό σας, γιατί θα σας καθυστερήσουμε.
Η βόλτα-ταξιδι θα το έλεγα είναι τέλεια και μακάρι να μην δούλευα αύριο να σας περίμενα Πάτρα να κόλλαγα μαζί σας... .
Αν είναι να κάνετε αυτά τα χιλιόμετρα από Σάββατο κ Κυριακή δεν σας πέρνει για καμμιά καθυστέρηση... ούτε αρχαία ούτε νέα...
Μια παρατήρηση την Τρίπολη να την βγάλετε γιατί απο Λεωνίδιο μέχρι να πάτε Τρίπολη έχετε φτάσει Ναύπλιο, είναι εκτός διαδρομής ταξιδιού...δες αυτό τον χάρτη
είναι χωρίς Τρίπολη.
Θα προσπαθήσω να σας δώσω κάποιες γνώμες αν και κρίνω ότι είσαστε έμπειροι ταξιδευτές
1.Θα έλεγα λοιπόν να μην χάσετε το τμήμα από Πάτρα για Αρχαία Ολυμπία μέσω Φολόης From C to D.
2.Φυσικά το Καλαματα-Σπαρτη F to G σου έβαλα μιά μικρή παράκαμψη που θα σε οδηγήση κάτω από το κάστρο του Μυστρά!
3.Αφού περάσεις Σπάρτη και πάρεις το δρόμο για Μονεμβάσια γυρνώντας προς Λεωνίδιο, στους Μολάους πάνε δεξιά προς Ρηχειά, Ζάρακα κλπ με τελικό προορισμό το Κυπαρίσσι ένα μοναχικό τόπο μια άλλη Ελλάδα, πέρα και απότα δυσπρόσιτα...
εκει μπορείς να στήσεις την σκηνή σου, είναι ζεστός ο τόπος, εκτός αν είσαστε ατυχοι και πέσετε σε Νοτιάδες... αλλά πάλι ζεστός θα είναι ο Νοτιάς, ο Βοριά δεν το πιάνει.
4.Από Κυπαρίσσι ο δρόμος θα σε πάει Λεωνίδιο, μέσω Κρεμαστής(χωριό) προσπάθησε να μην πας μέσω Αγ.Δημήτρη, και Μαρί, αλλά από το οροπέδιο Κρεμαστής λίγο πριν το χωριό Κρεμαστή δεξιά ταμπέλες προς Πελετά...άλλη Ελλάδα και εδώΜελέτησε λίγο κ τούτο .
5.Αν σας πάνε όλα καλά και έχετε ξημερώσει εκεί κάτω πάει καλά ουσιαστκά έχετε αρχίσει να ταξιδεύετε Βόρεια (επιστροφή) κερνάω καφεδάκι στο Ναύπλιο αν είμαι εντός
για όποια άλλη πληρ η απορία μην διστάσετε τηλ στο προφίλ μου και

αν,,, λεω αν,,, είσαστε τόσο παληκάρια και έχετε φτάσει Αργολίδα Σαββατόβραδο δεν χρειάζεστε την σκηνή

Καλό Ταξίδι

δεν εχω λογια ευχαρηστω παρα πολυ ειναι η πρωτη φορα που παω Πελοποννυσο και το καθε τι μου ειναι πολυτιμο... θα διορθωσω την διαδρομη σε δυο κοματια που εχω διαφορες. χιλια ευχαριστω και παλι
Reply With Quote